Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bästa frukosten!”

Andrew's Coffee Shop
Rankad som nr 260 av 15 901 Restauranger i New York
Certificate of Excellence
Kök: Amerikanskt, Matställe
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Familjer med barn
Middagsalternativ: Middag, Sent på kvällen, Frukost, Lunch
Område: Midtown
Omdömet skrevs 1 april 2018 från mobil enhet

Helt fantastiskt frukost, skön diner känsla och trevlig personal. Kommer rekommendera alla som besöker NY att äta här.

Datum för besöket: april 2018
1  Tack Nadia R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Monir Z, Owner på Andrew's Coffee Shop, svarade på det här omdömetSvarade 2 april 2018
Google-översättning

We are delighted you enjoyed breakfast with us Nadia. Thank you for taking the time to review us and thank you for the recommendation. We hope you enjoyed your visit to NYC and we hope to see you again next time. Thanks again and safe travels.
Kind regards,
Monir

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 659)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 1 659 omdömen

Omdömet skrevs 9 mars 2018 från mobil enhet

Gå hit och är frukost! Bra priser och äkta Diner känsla. Vi åt frukost här 2 av 5 dagar. Stora portioner och bra service.

Datum för besöket: mars 2018
Tack sminket
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Monir Z, Owner på Andrew's Coffee Shop, svarade på det här omdömetSvarade 10 mars 2018
Google-översättning

It's great to hear you enjoyed breakfast here Bra and we appreciate your recommendation. Thank you for stopping in and for coming back a second time. We appreciate your support and we hope to see you again next time you visit NYC. Safe travels
Kind regards,
Monir

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 december 2017 från mobil enhet

Livlig och fartfylld stämning som för tankarna till TV serier. Typiskt amerikanska frukost/brunch alternativ. Snabb service trots att vi inte reserverat. Bra läge vid 7th ave.

Datum för besöket: december 2017
Tack Anna M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Monir Z, Owner på Andrew's Coffee Shop, svarade på det här omdömetSvarade 1 januari 2018
Google-översättning

It's great to hear you enjoyed the breakfast and the atmosphere Anna. We'd love to see you again and have the chance to earn those other two stars. I hope you enjoyed December in New York and we hope to see you again on your next visit. Safe travels
Kind regards,
Monir

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 november 2017 från mobil enhet

Underbar diner med allt man kan önska. Mycket bra frukost med rejäla portioner och snabb service. Bra priser och trevlig personal. Vi besökte det flera gånger för frukost. Rekommenderar att komma dit innan 08 då är det lite mindre tryck

Datum för besöket: november 2017
Tack mariasH8040BH
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Monir Z, Owner på Andrew's Coffee Shop, svarade på det här omdömetSvarade 26 november 2017
Google-översättning

Thank you so much Maria for visiting us (and for coming back). The best compliment is is to say we went back and we're glad you did. We are glad you allowed us to be a part of your NYC visit and we hope to see you again next time you're in the area. Thank you again and safe travels.
Kind regards,
Monir

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juni 2017

Typiskt amerikanskt frukostställe med bordsservering. Många olika kombinerade menyer där du kan få pannkakor, ägg, bacon och korv på samma tallrik.
Vill du ha en lite mindre frukost prova bagel and fruit menyn med färskpressad apelsinjuice.
Service minded och effektiv personal.

Datum för besöket: juni 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Malin75
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Monir Z, Owner på Andrew's Coffee Shop, svarade på det här omdömetSvarade 29 juni 2017
Google-översättning

We are delighted to have your support Malin. It's great to hear you enjoyed the food and the service. We hope you'll give us the opportunity impress you again next time you visit NYC. Thank you and safe travels.
Kind regards,
Monir

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Andrew's Coffee Shop tittade också på

 

Besökt Andrew's Coffee Shop? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt