Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
New York Public Library
Öppet i dag: 08:00 - 21:00
Spara
  
Google
Sätt du kan uppleva New York Public Library på
från 30,00 US$
Mer information
från 25,00 US$
Mer information
från 69,00 US$
Mer information
från 132,27 US$
Mer information
Omdömen (14 362)
Filtrera omdömen
14 362 resultat
Medlemsbetyg
9 396
4 104
771
64
27
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
9 396
4 104
771
64
27
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 14 362 omdömen
Omdömet skrevs 6 januari 2020 från mobil enhet

New York Public Library är ett mäktigt bibliotek. Stort som bara den. Vi var där på besök över julen och hade hört talas om deras fina julgran som såklart måste ses.

Datum för upplevelsen: december 2019
Tack MorganO69
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 april 2019

Passa på att göra ett besök här, en ståtlig byggnad i centrala NY du får en riktigt klassisk bibliotekskänsla när du tyst går igenom lokalerna.

Datum för upplevelsen: april 2019
Tack urbanpe
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 april 2019

Har du sett "Sex and the city" filmen då Carrie och Mr Big gifter sig måste du absolut besöka biblioteket. Otroligt häftig byggnad både utanpå och inuti. Flera utställningar att titta på om man inte är intresserad av böckerna.

Datum för upplevelsen: april 2019
Tack rasalex
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 april 2019 från mobil enhet

Har man vägarna förbi så är det värt att gå in och kolla runt. Känner igen stället eftersom många filmer utspelar sig antingen inne eller utanför.

Datum för upplevelsen: april 2019
Tack amil1908
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 februari 2019

Fina ljustakslampor i entrén. Fint utsmyckat tak på övre våningen i lässalarna. Marmortrappor. Bra informationsdesk på bottenvåningen.

Datum för upplevelsen: januari 2019
Tack Carina Z
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen