Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“I would recommend old town san Diego to anyone.”
Omdöme om Old Town Inn

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
Old Town Inn
Rankad som nummer 11 av 278 hotell i San Diego
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs april 11 2012
Google-översättning

  • Bodde här: December 2011
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack cbarbie76
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HotelGuySanDiego, Manager på Old Town Inn, svarade på det här omdömetSvarade april 20 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (1 918)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1 1551 159 av 1 918 omdömen

Omdömet skrevs april 9 2012
Google-översättning

Bodde här: Mars 2012
1  Tack efqm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HotelGuySanDiego, Front Desk Agent på Old Town Inn, svarade på det här omdömetSvarade april 20 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 8 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Recommend the family suite for groups.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Mars 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Elusivedream50
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HotelGuySanDiego, Front Desk Agent på Old Town Inn, svarade på det här omdömetSvarade april 24 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 5 2012
Google-översättning

Bodde här: Mars 2012
1  Tack framinles
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HotelGuySanDiego, Front Desk Agent på Old Town Inn, svarade på det här omdömetSvarade april 24 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 5 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: We were on ground level, across from lobby (we had three rooms), and could not fault the location.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: April 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack JonnyNew
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HotelGuySanDiego, Front Desk Agent på Old Town Inn, svarade på det här omdömetSvarade april 30 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa San Diegohotell
Mission Valley / Hotel Circle
Kings Inn San Diego
Kings Inn San Diego
Nr 26 av 278 i San Diego
2 258 omdömen
Old Town
Best Western Plus Hacienda Hotel Old Town
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Mission Bay Park
The Dana on Mission Bay, BW Premier Collection
Mission Valley / Hotel Circle
Hampton Inn San Diego/Mission Valley
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Old Town Inn? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Old Town Inn

Adress: 4444 Pacific Hwy, San Diego, CA 92110-3107
Telefonnummer:
Region: USA > Kalifornien > San Diego
Bekvämligheter:
Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Pentry Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 5 av De mest prisvärda hotellen i San Diego
Nr 19 av Romantiska hotell i San Diego
Nr 22 av Familjehotell i San Diego
Nr 46 av Affärshotell i San Diego
Prisklass: 853 kr - 1 316 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:2-stjärnigt — Old Town Inn 2*
Antal rum: 73
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com så att du tryggt kan boka med Old Town Inn. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Old Town Hotel San Diego
Old Town Inn San Diego
Old Town San Diego

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt