Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 580)
Filtrera omdömen
1 580 resultat
Medlemsbetyg
950
443
112
45
30
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
950
443
112
45
30
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 580 omdömen
Omdömet skrevs 16 oktober 2016

På en av de högsta kullarna i centrala San Francisco ligger detta trevliga hotell som bjuder på både toppar och dalar. Läget är utmärkt och har man inga problem med att promenera kulle upp och kulle ner så är det lugnt, annars finns ju både taxi och spårvagn. Stora och bekväma rum som har "allt" för en bekväm vistelse. Ett par detaljer som stör är bland annat att den fasta duschen sitter på väldigt låg höjd - personer längre än 175 cm får problem - och att det bara finns en fåtölj i dubbelrummen vilket gör att man exempelvis inte kan sitta tillsammans och ta en kopp kaffr från den fina kaffebryggaren i rummet, en måste stå eller sitta på sängen. Onödiga missar kan tyckas.
Men det som kanske väcker mest uppmärksamhet på hotellet är de otroliga stilbrytningarna i färg, inredning och dekor. Allt från den engelskt brunmurriga frukost- och matsalen till färgexplosionen i foajén. Kompletterat med möblemanget i rummen som innehåller detaljer från samtliga de fyra senaste århundradena. Allt blir läckert och snyggt i vissa fall men enbart groteskt i andra fall. Allt beroende på tycke och smak naturligtvis. En annan onödig detalj är att frukosten är relativt dyr, ca 300 SEK för en enkel kontinental frukost, känns inte helt OK. Om du inte bryr dig om dessa nämnda detaljer så är detta ett bra hotell att bo på för några nätter i San Francisco.

  • Bodde här: oktober 2016, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Stefan058
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
TheScarletHuntington, General Manager på The Scarlet Huntington, svarade på det här omdömetSvarade 24 oktober 2016
Google-översättning

Dear Stefan058

Gracious greetings from The Scarlet Huntington!

Thank you for your detailed posting on your stay with us. We have noted your feedback and will review it internally to see how we can further enhance our guests’ experience.

If you would like to further discuss, do write to me at cjones@thescarlethotels.com. I look forward to hearing from you.

Graciously yours

Chris Jones
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 augusti 2016 från mobil enhet

Vi blev uppgraderade till en corner Suite på 5:e våningen med en fantastisk utsikt över SF. Detta hotell ligger högst upp och det har både sina fördelar (utsikten)och nackdelar(när man skall gå hem).
Tar ca 10 min att gå ner till union squere och 20 hem( beroende på kondisen) vi gick ner till fisherman wharf vilket var en trevlig promenad men tog uber hem:) spårvagnarna går precis utanför hotellet. Ligger i ett väldigt lugnt och vad vi kunde förstå bra område. Vi tittade på både hotell vid Union squere och fisherman och så här i efterhand gjorde vi helt rätt att välja detta. Trevlig personal. Baren är härligt inredd med mörkt trä och gröna skinn stolar. Ingen buffé till frukost utan endast meny. Räkna $50-60 för två personer. Absolut ett topp hotell med trevligt inredda rum i burlesk stil.

Bodde här: augusti 2016, reste som ett par
Tack Kallepa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
TheScarletHuntington, General Manager på The Scarlet Huntington, svarade på det här omdömetSvarade 2 september 2016
Google-översättning

Dear Kallepa

Gracious greetings from The Scarlet Huntington!

We are truly appreciative of your comment that we are “Absolutely a top hotel” – thank you! My team and I are delighted with your recognition of the friendliness of the staff. We are also glad that you liked Big 4 Bar & Restaurant’s décor – did you manage to try their signature dish – the chicken pot pie? Most of all, it’s great that you love our location and felt that you made the right choice to stay with us on Nob Hill.

We hope that you’ll come back to enjoy The Scarlet Huntington experience again.

Graciously yours

Chris Jones
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 december 2015 från mobil enhet

Mycket bra läge och fin standard på den juniorsvit som vi bodde i i fyra nätter. Sängarna är exceptionellt sköna. Spa i källaren är ok, var ganska tomt skönt och lugnt där. Fin inredning utan att bli för mycket. Provade ej restaurangen då ju detta fina käge tillåter att man kan gå till de centrala delarna mycket enkelt.

Bodde här: december 2015, reste som ett par
1  Tack Marcus F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Gail I, General Manager på The Scarlet Huntington, svarade på det här omdömetSvarade 3 januari 2016
Google-översättning

Dear Marcus F,

Gracious greetings from The Scarlet Huntington! Thank you for your gracious review.

I'm so pleased to hear you enjoyed your 4-night stay with us and appreciated the location of the hotel on historic Nob Hill. I hope you felt the upscale feel of the area, as the 4 railroad barons who started the Central Pacific Railway back in the late 1800's had their mansions in the same location. The area is known as Nob Hill, which is short for "nabob" which means "very wealthy or very powerful"!

We're looking forward to welcoming you back home to The Scarlet Huntington soon!

Graciously yours,
Gail Isono
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 december 2015 från mobil enhet

Trevligt "lyxhotell" i centrala San Francisco. Ligger högst upp på kullen, men nära till allt. Köp ett spårvagnkort, så är saken biff. Lyxiga, stora rum med hög standard. Trevlig personal rakt igenom. Mycket prisvärt! PS! Är Du i SF behöver du inte bil. Lämna tillbaks den ettvpar dagar o spara 50 Usd dygnet i parkering! hertz har ett centralt kontor. DS!

Bodde här: november 2015, reste som ett par
Tack Ola M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 maj 2015

Hotellet är jättefint, rummen är stora och sängarna är de mest bekväma vi någonsin sovit i. Tyvärr dras helhetsbetyget ner av att delar av personalen inte är så serviceminded som man kan förvänta sig av ett lyxhotell. Några exempel: vår mat i baren glömdes bort, delar av vår frukost fick vi säga till om, den hade inte levererats, ett klädesplagg försvann från vårt hotellrum och återfanns aldrig...Även om vi fick kompensation i pengar för detta väntar vi fortfarande på det utlovade beskedet om vart plagget tog vägen.

  • Bodde här: maj 2015, reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
1  Tack Lesvacances2011
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Gail I, General Manager på The Scarlet Huntington, svarade på det här omdömetSvarade 2 juni 2015
Google-översättning

Dear Lescvances2011,

First and foremost, thank you ever so much for taking the time to review us. The feedback we receive from our guests allows us the opportunity to learn and grow as a conscious business. In regards to the issues you noted, I offer my sincerest apologies. We are working diligently to ensure these issues do not occur again. We pride ourselves on being a service oriented hotel, and we apologize for the brief lapse you experienced.

I believe we can offer you an improved experience shall you decide to return. Thanks again for taking the time to review us.

Graciously yours,

Gail Isono
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen