Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Very Nice”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 8 sidor till!
Aston Kaanapali Shores
Rankad som nummer 13 av 32 hotell i Lahaina
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs december 3 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: We were in room 410 which had a decent view of the ocean and the inland part of Maui. We really lik ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: November 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack PMP84
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (2 637)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1 3871 391 av 2 637 omdömen

Omdömet skrevs november 26 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack mortsiram
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 26 2012
Google-översättning

  • Bodde här: November 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack 55steve55
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
2BFair, Manager på Aston Kaanapali Shores, svarade på det här omdömetSvarade november 27 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 25 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Do NOT choose a room "deep in the horseshoe" at the back of the resort facing the courtyar ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: November 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
11  Tack PeacefulSequoia
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 22 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: get an ocean view its worth the little extra it may cost!
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: September 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack mattmesser
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Lahaina
2,9 km bort
Kaanapali Beach Hotel
Kaanapali Beach Hotel
Nr 14 av 32 i Lahaina
4 285 omdömen
1,7 km bort
Aston Maui Kaanapali Villas
0,4 km bort
Aston Mahana at Kaanapali
Visa priser
Visa priser
Visa priser
35,6 km bort
Maui Coast Hotel
Maui Coast Hotel
Nr 1 av 3 i Kihei
2 185 omdömen
3 km bort
Aston at The Whaler on Kaanapali Beach
2 km bort
Royal Lahaina Resort
Royal Lahaina Resort
Nr 18 av 32 i Lahaina
4 176 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Aston Kaanapali Shores? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Aston Kaanapali Shores

Adress: 3445 Lower Honoapiilani Rd, Lahaina, Maui, HI 96761-9414
Telefonnummer:
Region: USA > Hawaii > Maui > Lahaina
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Pentry Restaurang Spa Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 9 av Spahotell i Lahaina
Nr 11 av Familjehotell i Lahaina
Nr 12 av Strandhotell i Lahaina
Nr 14 av Romantiska hotell i Lahaina
Prisklass: 2 102 kr - 4 116 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3-stjärnigt — Aston Kaanapali Shores 3*
Antal rum: 463
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Hotels.com, Ctrip TA, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Aston Kaanapali Shores. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Aston Hotel Lahaina
Aston Hotel Kaanapali Shores
Kaanapali Shores Maui
Maui Aston Kaanapali Shores Condominiums
Aston Kaanapali Shores Condos
Maui Resortquest Kaanapali Shores
Kaanapali Shores Hotel
Resortquest Kaanapali Shores Maui
Kaanapali Shores Resort

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt