Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Great hotel for first timer in Maui”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 10 sidor till!
The Westin Maui Resort & Spa
Rankad som nummer 17 av 32 hotell i Lahaina
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs mars 8 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2013, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack OC_M_Lu
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
WestinMauiAmbassador, Manager på The Westin Maui Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade mars 11 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (5 280)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

3 1273 131 av 5 280 omdömen

Omdömet skrevs februari 28 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2013, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack KenDowan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
WestinMauiAmbassador, Manager på The Westin Maui Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade mars 5 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 28 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2013, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
5  Tack pkcr
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
WestinMauiAmbassador, Manager på The Westin Maui Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade mars 4 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 27 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2013, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack chrisanthemama
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 27 2013 från mobil enhet
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2013
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack mountaincat1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
WestinMauiAmbassador, Manager på The Westin Maui Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade mars 4 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Lahaina
0,5 km bort
Kaanapali Beach Hotel
Kaanapali Beach Hotel
Nr 14 av 32 i Lahaina
4 285 omdömen
3,3 km bort
Aston Kaanapali Shores
Aston Kaanapali Shores
Nr 13 av 32 i Lahaina
2 636 omdömen
0,8 km bort
Hyatt Regency Maui Resort and Spa
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0,8 km bort
Sheraton Maui Resort & Spa
2,1 km bort
The Westin Kaanapali Ocean Resort Villas
36,8 km bort
Wailea Beach Resort – Marriott, Maui
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt The Westin Maui Resort & Spa? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om The Westin Maui Resort & Spa

Adress: 2365 Ka'anapali Parkway, Lahaina, Maui, HI 96761-1900
Telefonnummer:
Region: USA > Hawaii > Maui > Lahaina
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Rumservice Busstransfertjänst Spa Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol Flygplatstransport
Typ av hotell:
Nr 6 av Lyxhotell i Lahaina
Nr 7 av De populäraste resorthotellen i Lahaina
Nr 12 av Spahotell i Lahaina
Nr 16 av Strandhotell i Lahaina
Nr 18 av Romantiska hotell i Lahaina
Nr 19 av Familjehotell i Lahaina
Prisklass: 3 089 kr - 6 538 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — The Westin Maui Resort & Spa 4*
Antal rum: 759
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Ctrip TA, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med The Westin Maui Resort & Spa. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Westin Maui Resort And Hotel Lahaina
Westin Maui Hotel
Westin Lahaina
Westin Maui Resort And Spa
Westin Maui Resort Spa
Lahaina Westin

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt