Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“A Place with a View”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 8 sidor till!
St. Regis Princeville Resort
Rankad som nummer 3 av 4 hotell i Princeville
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs augusti 30 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Kawhona
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (2 866)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

2 3922 396 av 2 866 omdömen

Omdömet skrevs augusti 30 2011
Google-översättning

Tips för att välja rum: Just ask - they will get it or will give you comprable alternatives.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Februari 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack cato7719
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 29 2011
Google-översättning

Tips för att välja rum: Ask for an upgrade ocean view room.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Augusti 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack ChristinaWN
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
StRegisPV, Guest Relations Liaison på St. Regis Princeville Resort, svarade på det här omdömetSvarade augusti 31 2011
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 29 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2011, reste i arbetet
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
1  Tack DaPheonix
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 28 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack interterra
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
StRegisPV, Guest Relations Liaison på St. Regis Princeville Resort, svarade på det här omdömetSvarade augusti 31 2011
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Princeville
Koloa
Marriott's Waiohai Beach Club
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Kauai Beach Resort
Nr 4 av 11 i Lihue
2 397 omdömen
Koloa
Grand Hyatt Kauai Resort & Spa
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt St. Regis Princeville Resort? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om St. Regis Princeville Resort

Adress: 5520 Kahaku Road, Princeville, Kauai, HI 96722-5214
Telefonnummer:
Region: USA > Hawaii > Kauai > Princeville
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Restaurang Rumservice Spa Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 3 av 4 hotell i Princeville
Prisklass: 4 859 kr - 11 479 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:5-stjärnigt — St. Regis Princeville Resort 5*
Antal rum: 251
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Ctrip TA, Hotels.com, TripOnline SA, Expedia och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med St. Regis Princeville Resort. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
St. Regis Princeville Hotel Princeville
St Regis Princeville Resort

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt