Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Fantastiskt!”
annan resenär har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
4 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Villa -
5 sovrum, 4 badrum, för 14
Apokoronas, Chania Prefecture, Kreta

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 4 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
Helle0601
Stockholm, Sverige
Nivå 1 Skribent
4 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
“Fantastiskt!”
Omdömet skrevs 19 maj 2018 för en vistelse i maj 2018

Underbart och helt fantastiskt!
Stor villa med en utsikt som inte går att beskriva med ord. Huset är på tre våningar så det passar allt från mindre familjer till större (upp till 15pers). Fullt utrustat kök där även ägaren hade lämnat vin, olivolja mm till ankomsten.
Helt perfekt uppvärmd pool med stor altan där man har den fantastiska utsikten och kan njuta av frukost/middag eller bara sitta och njuta av solnedgången på kvällen med ett glas vin. Vi passade även på att ha en barbecue-kväll på terrassen.
Patima väldigt lugn by med ca 10 min ner till stranden där även butiker och tavernor mm finns.
Superb städning från städerskan Mrs. Kiki och kanon bra service och information från Nikos som jobbar där vid incheckning mm.
Hit vill jag definitivt åka tillbaka, och det snart!
Jag rekommenderar detta ställe starkt!

Din ålder 35-49
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jun 11 2018
Dear guest,

words can't describe how happy and honored we feel reading this amazing review, thank you so much for taking the time to share it with the TripAdvisor community.

At Cretan View Villa hospitality is the core of our philosophy, thank you so much for the kind words about our staff, they give their best for you to enjoy a pleasant and relaxing stay.
The view is indeed breathtaking, to enjoy your breakfast or dinner with that view in front of your eyes is what dreams are made of, an unforgettable experience. The heated pool enriches that experience and in combination with the proximity of the closest beach you will have plenty of options on how to enjoy the Cretan sun.

It was a pleasure having the chance to welcome you at Cretan View Villa, hopefully we will meet again in the near future.

Kind regards,

Cretan View Villa Management Team
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
papv2000
Elounda, Grekland
Nivå 6 Skribent
86 omdömen
20 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 32 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 9 juli 2018 för en vistelse i juli 2018
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 11 2018
Dear guest,

we don't have the words to describe how happy and honored we feel reading this fantastic review, thank you so much for taking the time to share it with the TripAdvisor community.

At Cretan View Villa our valuable guests will enjoy a stay to remember, the villa itself is very comfortable, fully-equipped and well-decorated, blending smoothly the modern trends with the beautiful Cretan landscape. The view, overlooking the gulf is simply breathtaking.

Our unique location combines the fast access to the nearest beach but also the relaxation of a nice walk in the forest.

We would be glad to have the chance to welcome you back in the near future.

Warm regards,

Cretan View Villa Management Team
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
gaia911
Houston, Texas
Nivå 1 Skribent
4 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 29 november 2017 för en vistelse i juli 2017
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jun 11 2018
Dear guest,

thank you so much for taking the time to share with the TripAdvisor community such a wonderful review.

At Cretan View Villa hospitality is the central piece of our philosophy, the little gestures like the groceries you found on your arrival in combination the wine of our own production and the honey and olive oil serve as a token of our appreciation. We follow the paths of the famous and lasting throughout the centuries Cretan hospitality.

The view is indeed breathtaking. The villa is spacious, capable of hosting big families and the kitchen is fully equipped to enjoy this family activity at your will.

Words can't describe how happy we are for all the nice words you shared, we look forward to seeing you again in the near future.

Kind regards,

Cretan View Villa Management Team
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
heather m
Nivå 5 Skribent
48 omdömen
6 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 16 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 27 november 2017 för en vistelse i juli 2016
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jun 11 2018
Dear Heather,

we don't have the words to describe how happy and honored we feel reading this amazing review, thank you for taking the time to share it with the TripAdvisor community.

At Cretan View Villa hospitality, as you so kindly mentioned, is the core of our philosophy. The nice little gestures like the owner's homemade wine, honey and olive oil you found on your arrival serve as a token of our appreciation.

The villa is spacious, capable of hosting big families and the kitchen is fully equipped for our guests to prepare their own meals and enjoy them while watching the stunning view. The little walks to the village is an experience you shouldn't miss, as it is so beautiful and welcome surprises like the groovy jazz band practicing at their garden will enrich your memories and make your experience one to remember. We are glad you took the chance to visit the local area and especially the famous sights like Knossos and Spinalonga, you managed to get a glimpse of the rich Cretan history.

It was an honor having the chance to welcome you at our villa, we look forward to seeing you again in the near future.

Kind regards,

Cretan View Villa Management Team
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt