Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“beachside cottage in perfect condition”
annan resenär har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
90 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
2 sovrum, 1 badrum, för 6
Port Townsend, Washington

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 90 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
275kam
Seattle, Washington
2 omdömen
Omdömet skrevs 24 juli 2018 för en vistelse i juli 2018
Google-översättning

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 25 2018
I'm glad you and your guests enjoyed your week at our beach house. Fairmount Rd. deadends and so there isn't much traffic, making it nice for walks, as well as the beach. Port Townsend has a great trail for walking/biking also. Thank you so much for the review.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Susan A
Toronto, Kanada
2 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 22 oktober 2017 för en vistelse i oktober 2017
Google-översättning

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
okt 24 2017
Thank you for writing a review Susan. You had some excitement this trip with the wind storm. Glad it wasn't rainy your entire week, although we need the rain. We had a very hot, dry summer with no measurable rain for 10 weeks. Hope you can stay again. Take care. Sandi
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
scrabblem ...
Monroe, Washington
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 30 augusti 2017 för en vistelse i augusti 2017
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 2 2017
Thank you for taking the time to write a review. We stayed at the beach house, for the first time in years, after you left. Three of our grandchildren stayed also and had such fun on the beach and picking blackberries. I hope you were able to enjoy the blackberries in the yard. We saw eagles, blue jays and blue herons. It was fun to see the house through the eyes of a vacationer, instead of as the "cleaner" and "yard maintenance person".
I hope you are able to return to our little "jewel" on Discovery Bay.
Sandi Reid
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Portland, OR
Omdömet skrevs 19 januari 2017 för en vistelse i januari 2017
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
jan 19 2017
Glad you all were able to make the trip, considering the amount of snow you had in Oregon. You packed a lot of fun into the three days you were here. Hope you are able to return.
Sandi and Rich
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 5 januari 2017 för en vistelse i januari 2017
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt