Här kommer en lång, men innehållsrik information om både hotell, städning, mat, strand och centrum, information som jag önskat kunna få innan hotellet bokades.
Hotellet ligger bra centralt, härlig strandpromenad till centrum, många goda restauranger och affärer. 5 min promenad till Lidl och Burger King.
Som helhet på hotellet är jag tyvärr väldigt besviken. Städningen var under all kritik!!
Vi bodde på Happy baby och när vi kommer dit är golven smutsiga + där var en död mygga i frysen.. sade till i receptionen och efter 6 timmar kom någon och städade golvet. Det var dock en väldigt märklig upplevelse. Jag stod i duschen, kommer ut naken och där står en städerska och tvättar golvet?! Jag hade ingen aning om att hon var där. Plötsligt går hon därifrån, jag förmodar hon är klar. Lägger mig i sängen för att amma och från ingenstans kommer hon in igen, säger ingenting… senare på kvällen upptäcker jag att där är sand i soffan, fick återigen be de städa ordentligt.. vi fick smutsiga handdukar som även var trasiga..
Sängarna och kuddarna var iallafall sköna.
Utanför hotellrummet fanns där en vattenmaskin, näst sista dagen hittar jag ett kort gömt i ett skåp, att där fanns rent vatten utanför där man gärna fick ta…
Ett stort plus att där fanns både aircondition i vardagsrum samt sovrum.
Frukosten var väldigt god, för oss som har glutenintolerans var det bra utbud på både bröd, kakor och pannkakor.
Det var mer eller mindre samma mat varje lunch. Trots olika teman på middagarna var de också likadana.. så det var tråkigt. Var det tex bbq kväll så förväntar jag mig det, istället var där en grillad köttbit och grillad räkor, annars inget annat som var kopplat till bbq.. Hade även varit önskvärt att man kunde sätta fast sitt barn i matstolen, för mig som har en 10 månaders bebis var det jobbigt att hon kunde resa sig upp hela tiden.
Precis som alla andra ställen så paxar människor solstolarna trots där fanns skyltar att det var förbjudet. Där fanns 3 små pooler som faktiskt var för små, då det var mycket människor relaterat storleken till poolerna. Barnen kastade bollar och hoppade i vattnet, så det var svårt att kunna vara på en liten plats i poolen utan att bli nerplaskad.
I barnpoolen var där alla åldrar mellan ca 0-10 år, även där skulle man kasta boll, hoppa i, ha stora luftmadrasser. Detta var inte alls uppskattat när jag har en bebis som ska bada. Önskvärt hade varit att ha en babypool 0-2 år där de kan bada i lugn och ro utan att riskera få en boll i huvudet.
Utanför halva barnpoolen fanns det sand med stenar som gjorde väldigt ont att gå på.
Stranden var jättefin, härlig och vit sand utan stenar. Havsbotten var skön utan stenar. Man kunde hyra solstolar, dock väldigt dyrt, kostade 18 euro/dag…
Var på 1 show och det räckte, var knappt några människor som tittade på.
Varje år reser jag till Sunwing hotell just för deras höga standard, men denna upplevelse var en ren besvikelse och med tanke på vad man betalt för resan, var det inte värt det..