Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (3 346)
Filtrera omdömen
3 346 resultat
Medlemsbetyg
1 739
950
425
159
73
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 739
950
425
159
73
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 3 346 omdömen
Omdömet skrevs 6 november 2019

Vi reste hit 2017 och 2018 till detta underbara hotell. Vi har haft det jättebra samt en underbar och avkopplande semester. God mat, toppen service och nära till stranden samt en underbar utsikt. vad kan man begära mer :-) Vi kommer att boka igen 2020 :-) Vi var helt supernöjda.

Rumstips: Vi var väldigt nöjda med vårt rum de 2 ggr vi var här.
Datum för vistelsen: december 2018
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack ClaireT2510
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
hotelcondesa, Front Office Manager på Hotel Condesa, svarade på det här omdömetSvarade 14 november 2019
Google-översättning

Dear Claire,

Would like to thank you about your feedback of your stay at the Hotel Condesa.
We are grateful for your compliments towards the hotel and the helpfulness and dedication demonstrated by all our teams; it is always our pleasure telling our team that they have exceeded our guest’s expectations.
We will be honored to welcome you back for your next stay and please do let us know in advance to make sure you receive a warm welcome back.

Best regards,
Yana Zhuk

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 september 2019

Rummet hade för lite förvaringsutrymme. Hotellet var bra placerat intill stranden samt en härlig utsikt. I restaurangen fick man alltid vänta minst 10 minuter från öppnandet tills kockarna var klara för att laga omelett eller skiva upp nylagat kött eller fisk.

Datum för vistelsen: september 2019
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack Ulf L
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
hotelcondesa, Director de Relaciones con Clientes på Hotel Condesa, svarade på det här omdömetSvarade 28 september 2019
Google-översättning

Dear Sir / Madam,

First of all, we would like to thank you for sharing your views about your last holiday with us, as we really value our guest’s feedback.

We are very sorry though, that your stay at the Hotel Condesa has not achieved your complete satisfaction. We apologize for any inconvenience caused during your holidays. Rest assured that the management will be dutifully informed. We hope that, in the near future, you will give us the opportunity to do everything in our power to compensate you during your next visit.

Best regards,

Hugo Vicente
Guest Service
Hotel Condesa

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2019

Har haft en underbar vecka på detta all-inclusive-hotell. Hotellet har ett perfekt läge precis vid stranden. Bra mat och mycket engagerad och professionell personal. Det fanns många aktiviteter att välja på för alla åldrar. Ledaren för tonårsaktiviteterna, Antonio, var mycket engagerad och inkluderade. Han satte guldkant på vår vistelse.

Datum för vistelsen: juli 2019
  • Restyp: Reste med familjen
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack tanjae40
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
hotelcondesa, Director de Recepción på Hotel Condesa, svarade på det här omdömetSvarade 26 juli 2019
Google-översättning

Dear Sir / Madam,

First of all, we would like to thank you for taking the time to write us about your last stay at the Hotel Condesa.

It is more than a pleasure to know that you have enjoyed your well-deserved vacation with us and, especially, to know that we help you to have an unforgettable experience, with team members so dedicated as Antonio.

On behalf of our entire team, we would like to express our gratitude for these wonderful words and sincerely wish to welcome you to your second home in sunny Mallorca.

Hugo Vicente
Guest Service
Hotel Condesa

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 maj 2019

Servicen på detta hotell var över förväntan. Servitörerna vid bar- och poolområdet gick runt och tog upp beställningar. Hur lyxigt som helst! Vi bodde i en juniorsvit på femte våningen. Helt okej rum, den extra bäddsoffan hade man kunna ta bort då det kändes som ett familjerum. Underhållningen på kvällarna var helt bra. Fanns mycket olika maträtter att välja på i buffén. Fanns en happy burger restaurang där man kunde beställa hamburgare, pommes, chicken Nuggets, nachos. Denna var öppen 10-18, mycket bra komplement till resten av maten när man var sugen på något litet. 14km sandstrand precis utanför hotellet, långgrund badstrand. Lagom gångavstånd ca 3km till port d’ alcudia där det fanns lite shopping och matställen.

Datum för vistelsen: maj 2019
Restyp: Reste som ett par
1  Tack Elin G
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
mdelcamibc, Director de Relaciones Públicas på Hotel Condesa, svarade på det här omdömetSvarade 25 maj 2019
Google-översättning

Dear Elin G,

Thank you for sharing your experience with us. We are very happy that you have had a great stay in our hotel. We really appreciate all the good comments about the food and our staff, we Will let them know.
We hope to welcome you again next year.

Kind regards,

Nora Cazalla

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 maj 2019

Buffen var mycket variations rik och god.
Mycket att välja på.
Många drycker att välja på.
Hotellrummet hade fin utsikt mot Medelhavet.
Fin incheckning, vi blev bjudna på champagne.
Rummen något lyhörda,

Datum för vistelsen: april 2019
  • Restyp: Reste som ett par
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack KAJPAL
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
hotelcondesa, Director de Relaciones Públicas på Hotel Condesa, svarade på det här omdömetSvarade 12 maj 2019
Google-översättning

Dear Kajpal,

Thank you for all the kind words about our hotel and for taking the time to share your experience. It is a pleasure to hear, that you appreciated the variety of food and drinks and the fantastic views.
We hope to see you many times ahead, we would be very glad to provide you with excellent vacation experiences.

Best regards,

Maria del Cami Batle

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen