Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (3 783)
Filtrera omdömen
3 783 resultat
Medlemsbetyg
1 662
1 198
540
191
192
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 662
1 198
540
191
192
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 3 783 omdömen
Omdömet skrevs 10 oktober 2022 från mobil enhet

Fint hotell som har det mesta man kan önska sig och bra service. Mycket fint poolområde till barnen och många fina pooler på dom olika hotellbyggnaderna. Alltid något att äta bara de mat, snacks, glass och frukt. Jättefina rum. Skulle rekommendera detta hotell

Datum för vistelsen: september 2022
Restyp: Reste med familjen
Tack Voyage48288125544
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Manager Insotel, Atención al cliente/recepción på Insotel Cala Mandia Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 10 oktober 2022
Google-översättning

Dear guest,

Thank you very much for your review! Tusind tak!

Best regards :)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 september 2021 från mobil enhet

Mycket trevlig och hjälpsam personal särskilt på restaurangen. Otroligt bra mat!
Bra och rena rum med luftkonditionering.
Pool område var barnvänliga och det fanns roliga aktiviteter för barn i olika åldrar.
Stranden var väldigt nära , rena och med underbaraste
blå vatten!

Rumstips: Mycket folk i augusti månad.
Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack Elvira C
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Manager Insotel, Atención al cliente/recepción på Insotel Cala Mandia Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 14 september 2021
Google-översättning

Dear Elvira,

Thank you very much for your review! We hope you give us the chance of welcoming you again soon! :)

Best regards.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 september 2018 från mobil enhet

Helt okej...sista gången vi tar all inklusive..tröttnade på maten. Stranden vid hotellet fint men väldigt vågigt.. kunde inte bada med barn. Mycket backigt. Långt till centrum/city ..bara en stor supermarket

Datum för vistelsen: september 2018
Restyp: Reste med familjen
1  Tack elinl731
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
dpt0calidad, Guest Relations Manager på Insotel Cala Mandia Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 14 september 2018
Google-översättning

Dear Elin L,

We would like tot hank you for your feedback of our Resort and for the critics you highlighted.
We hope you brought also good memories of your holiday and that you enjoyed a good time with us.
Thank you again for your review and for having taken the time to share it on Tripadvisor.

We send you our warmest regards,

JJ E. Modica
Guest Relations

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juli 2018

Familjesemester där vi alla var över 16 år, vi bodde i A blocket som är det lugnaste och ligger närmast stranden. På A blocket finns vuxendelen South med poolområde, bar och restaurang. Där var det mycket högre kvalitet på både mat och drinkar jämfört med de andra restaurangerna och barerna. I South baren jobbar Angie som förgyllde vår tid där. Poolområdet var fantastiskt lugnt och avkopplande ingen risk att bli utan solstol vid någon tidpunkt.South var helt klart det bästa med hela hotellet.De andra poolområderna var helt hysteriskt stimmiga och överfulla, likaså bufférestaurangerna där man fick trängas, köa och snubbla över lekande barn. Tapas restaurangen var dock helt ok. Rummet var stort, tyst,rent och fräscht.Hotellområdet är väldigt stort och utspritt med tre olika block, men överlag mycket välskött och rent. Vi hade en härlig vecka och kan absolut tänka oss att åka tillbaka.

Datum för vistelsen: juli 2018
Restyp: Reste med familjen
Tack Anette H
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
dpt0calidad, Director de Relaciones con Clientes på Insotel Cala Mandia Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 15 juli 2018
Google-översättning

Dear Anette H,

We would like first of all to thank you for your excellent review of Insotel Cala Mandia Resort & Spa****

Our goal is to create a particularly pleasant atmosphere for our guests with our numerous services in our wonderfully designed hotel, so your words confirming our success are really important to us.

Thank you for mentioning the Adults Only South Staff with mention to Angie, and for describing our spanish tapas Restaurants Flower Power. We promise to extend your praise to all of our dedicated colleagues because we do have quite a remarkable team here.

It is also good to know that you hold us in fond memories and we very much hope that you visit us again soon.

Best Regards,

JJ E. Modica

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 april 2018 från mobil enhet

Dålig, trist mat. Samma varje dag, ingen variation alls. Omständigt att få handduk till poolen, deposition 20 euro i receptionen. Då får man en papperslapp som man ska gå till ett annat ställe över gatan med och då får man handduken och en ny lapp. Långa köer i receptionen såklart och där tvingas man stå länge för en ynka badhandduk. Handduk från rummet ej tillåtet. Barnvänligt runt poolerna men mycket trappor överallt. Dock finns det hissar. Rummen helt ok.

Datum för vistelsen: april 2018
Restyp: Reste i arbetet
Tack CillaT351
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
InsotelHotelGroup, Guest Relations Manager på Insotel Cala Mandia Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 21 april 2018
Google-översättning

Dear Cilla T,

First of all thank you for having taken the time to write your comments on Tripadvisor.
What a shame you left the hotel feeling so let down. It never gives us any pleasure to learn that anyone should depart from the hotel feeling anything less than delighted with their stay., even if we can deduct that you had a great stay at the Insotel Cala Mandia Resort****.

Your opinion is a very important source of information for us.
We are sorry to understand you do not agree with our pool towel policy and we do find upsetting you faced some queue at the reception: sometimes when it becomes busy we try to give prioirty to all guests, dividing into check-in queue and info/check-out.
We strive to provide the highest level of service and we take our guests’ feedback as an opportunity to improve.

Should you find yourself considering staying at Insotel in the future, I would be most grateful if you would e-mail us and I will personally ensure that all your needs are met. Thank you nonetheless for taking the time to air your experience.
Best Regards,
J.J. Eugenio Modica
Guest Relations

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen