Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra”

Chameli's Café & Restaurant
Rankad som nr 15 av 70 Restauranger i Portals Nous
Prisklass: 12 US$ - 27 US$
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 13 juli 2018 från mobil enhet

Bra ställe med blandad meny. Alltid mycket folk. Men det går undan. Maten serveras i rask takt och är mycket bra.

Datum för besöket: augusti 2017
Tack 744magnusn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (894)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 894 omdömen

Omdömet skrevs 14 oktober 2017 från mobil enhet

Snabb service, god mat - inget fantastiskt men det motsvarade våra förväntningar.
vit åt fisk diavolo och lammet. Allt välsmakande o gott. Vi hade en trevlig kväll och servicen var bra trots fullsatt restaurang. Vi hade en trevlig kväll

Datum för besöket: oktober 2017
Tack Fearless140252
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 juli 2017 från mobil enhet

Här åt vi fantastisk god pasta i en avslappnad miljö med bra och rapp service.
Inget att klaga på faktiskt.

Datum för besöket: juli 2017
Tack 983martinw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 maj 2017 från mobil enhet

Känner mig lurad.
Har besökt denna resturang många gånger och har fått jätte god mat och service, nu blev det den sista.
Denna gång föreslår hovmästaren fisk, ja varför inte, vi hade tittat i menyn och fisken var ju inte så dyr!!
Men han sa inte ett enda ord om att fisken kostade 60euro/kg och vi var 4 personer som delade på 3kg/fisk = 180euro (1800kr) + dryck. Vi påpekade att det var väldigt dyr fisk men de står på sig fisken kostar 60euro/kg3kg = 180euro=1800kr

Så nu vill jag passa på att varna alla för
Chameli's Café & Restaurant.

Datum för besöket: maj 2017
Tack Stefan J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 mars 2017 från mobil enhet

Här serveras det fantastisk mat i mycket trevlig miljö, servisen är hög precis, som kvalitén på de många maträtterna, den här gången beställde vi Pizza de var tunna mycket goda/smakrika. Har besökt denna resturang många gånger då vi tycker om god mat och service. PS Var ute i tid ofta fullbokat.

Datum för besöket: mars 2017
1  Tack Stefan J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Chameli's Café & Restaurant tittade också på

Portals Nous, Calvia
 
Portals Nous, Calvia
 

Besökt Chameli's Café & Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt