Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wow- simply awesome”

Bottega Bay Rocks and Stones
Rankad som nr 1 av 65 Restauranger i Portals Nous
Restauranginformation
Omdömet skrevs juli 26 2017 från mobil enhet

Det finns saker som man kan haka upp sig på när man möter den här resturangen, men jag kommer inte nämna något för det är fantastiskt. Du finner inte trevligare service någon annan stans, i huvudtaget!!
Maten var fantastisk, kött som man får tillaga själv men som bara smälter i munnen! Jag är berest, provar stjärnkrogar på löpande band, denna resturangen är värd en omväg om nästan inte hela resan.

Stor kärlek till dessa underbara människor som driver Bottega bay rocks and stones,
I'll be back!

Tack Wiktor G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
derek m, Owner på Bottega Bay Rocks and Stones, svarade på det här omdömetSvarade juli 27 2017
Google-översättning

Pleasure to serve , delighted to serve should you once again experience the
"ultimate live dining experience MALLORCA,
FEATURING THE WORLDS FAMOUS ABERDEEN ANGUS BLACK MORAN,
The choice of the connoisseur,

FILLET , RIBEYE AND SIRLOIN , when only the best will do,!

Many thanks for your Honest review appreciated by all BB staff,

Derek Ian McEwan director SGL SCOTLAND . LONDON AND SL.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (267)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 267 omdömen

Omdömet skrevs juli 4 2017 från mobil enhet

Helt plötsligt kastas man in i en rosa värld med härliga Skottar som serverar. Jättetrevliga mot oss och vår dotter. Ta inte på dig din vackraste dress då dom ändå sätter på dig en haklapp mot sås och köttstänk. Ni måste(!) ta köttet på steksten om ni är där. Så himla gott!

1  Tack Pernilla B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
derek m, Owner på Bottega Bay Rocks and Stones, svarade på det här omdömetSvarade juli 6 2017
Google-översättning

Pleasure to serve , many a nice dress or shirt ruined with eevening meals , at BB, we go that extra mile to ensure your night is pleaseant and your evening not ruined with little accidents with your meal, many thanks
Derek Ian McEwan DIRECTOR SGL SCOTLAND AND SL

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juli 4 2017

Mycket god mat och väldigt trevlig service. Vi gick hit flera ganger under semestern och blev alltid lika vänligt bemötta! Maten var mycket god!

    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack _karin_erch
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
derek m, Owner på Bottega Bay Rocks and Stones, svarade på det här omdömetSvarade juli 4 2017
Google-översättning

Pleasure to serve please say Ola when in portals,

many thanks for your valued custom.

DEREK IAN MCEWAN

DIRECTOR CEO , SGL SCOTLAND AND SL

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juli 3 2017 från mobil enhet

Köttet är bra och personalen trevlig.
Läget är det sämre med, mycket trafikerad väg precis utanför med många bussar som passerar.

1  Tack Mikael A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
derek m, Owner på Bottega Bay Rocks and Stones, svarade på det här omdömetSvarade juli 3 2017
Google-översättning

Pleasure to serve many thanks,

Derek Ian McEwan Director SGL SCOTLAND AND SL.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juni 26 2017 från mobil enhet

Blev mycket förvånad när vi kom till stället. Det känns verkligen som man klivit in på en brittisk schlagerbar. Jag är osäker på om det finns något sådant men om det fanns så skulle de se ut såhär. Skrikiga färger och märklig inredning. Detta gör att upplevelsen inte blir så mysig. Men! Köttet, som du tillagar själv på din personliga steksten, var helt otroligt gott! Köttet är utan tvekan värt besöket. Service var ok men lämnade en del att önska. Allt som allt så var vi nöjda.

Tack Lustlakej
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
derek m, Owner på Bottega Bay Rocks and Stones, svarade på det här omdömetSvarade juni 27 2017
Google-översättning

Pleasure to serve.

Derek Ian McEwan, Director, SGL SCOTLAND AND SL

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bottega Bay Rocks and Stones tittade också på

 

Besökt Bottega Bay Rocks and Stones? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt