Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mysigt, gott men lite dyrt”
Omdöme om My Thai

My Thai
Rankad som nr 7 av 156 Restauranger i Palma Nova
Certificate of Excellence
Kök: Asiatiskt, Thailändskt, Vinbar
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Middag, Frukost, Lunch, Leverans, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Middag, Frukost, Lunch, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 8 september 2018 från mobil enhet

Hon som serverade oss var inte bra, hon slutade skiftet och en annan ersatte henne med mycket bra service.

Mysig restaurang som ger bra atmosfär. Musiken de spelade var si sådär.

Maten jättegod, men i övre prissegmentet för denna typ av mat och restaurang. 17€ för en varmrätt.

Bra utbud av öl, bl.a. IPA, och vin.

Datum för besöket: september 2018
Tack Aero_Vagabond
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Eva K, Owner på My Thai, svarade på det här omdömetSvarade 4 oktober 2018
Google-översättning

Thank you for your review.
We're glad to hear that you enjoyed both the food and ambience.
Welcome back!
Best regards,
My Thai team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (829)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 829 omdömen

Omdömet skrevs 6 september 2018 från mobil enhet

God thaimat och bra service. Lite opersonligt och vi fick känslan av att personalen ville få middagen "överstökad".

Datum för besöket: september 2018
Tack Tiina F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Eva K, Owner på My Thai, svarade på det här omdömetSvarade 4 oktober 2018
Google-översättning

Thank you for your review.
We are glad you enjoyed your meal with authentic thai food!
But, sorry to hear if we failed to give you the personal service you and everybody deserves.
We hope to see you gain shortly, and show you how it can be and normally is.
Welcome back!
Best regards,
My Thai team.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 september 2018 från mobil enhet

Bästa mat under vår vecka i Palmanova. Vi åt friterad anka samt sjöabborre, båda rätterna väldigt goda! Gott vin serverades till rätterna. Servitörn pratade svenska och var mycket trevlig!
Restaurangen rekommenderas, bara+++

Datum för besöket: september 2018
Tack ceha397
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Eva K, Owner på My Thai, svarade på det här omdömetSvarade 4 oktober 2018
Google-översättning

Thank you for your kind words!
We're glad you enjoyed your visit at My Thai.
Welcome back!

Best regards,
My Thai team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 september 2018 från mobil enhet

Var här för flera år sedan och nu ett återbesök . Nu verkar det ännu bättre än tidigare. Maten håller en kvalite som slår allt annat om man tycker om Thai. Extremt imponerad av kvaliteten både på mat och service. Man får inte missa denna restaurang om man är på Mallorca

Datum för besöket: september 2018
Tack LeifC39
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Eva K, Owner på My Thai, svarade på det här omdömetSvarade 4 september 2018
Google-översättning

Thank you for your kind words!
We're glad you enjoyed your visits at My Thai.
Welcome back!

Best regards,
My Thai team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 september 2018 från mobil enhet

Bästa thai mat jag ätit med bra service, mycket trevlig personal och kunniga kockar som alla kommer från Thailand. allmänt trevligt ställe som starkt rekommenderas till alla. Utsökt mat som är mycket prisvärd

Datum för besöket: september 2018
Tack Rolf L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Eva K, Owner på My Thai, svarade på det här omdömetSvarade 4 september 2018
Google-översättning

Thank you for your kind words!
We're glad you enjoyed your visit at My Thai.
Welcome back, Roffe!

Best regards,
My Thai team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på My Thai tittade också på

 
Palma Nova, Calvia
 
Palma Nova, Calvia
 

Besökt My Thai? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt