Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 600)
Filtrera omdömen
1 600 resultat
Medlemsbetyg
839
524
168
51
18
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
839
524
168
51
18
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 600 omdömen
Omdömet skrevs 31 oktober 2017 från mobil enhet

Hotellets läge och frukost är kanonbra. Men otroligt lyhört och störande från korridoren då trösklar saknas från rummet ut till korridor. Sängarna är rätt hårda. Stranden är mycket bra men dåligt med riktigt bra matställen i närheten.

Bodde här: oktober 2017, reste som ett par
Tack gola6699
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Maria C, Public Relations Manager på Sol Beach House Mallorca, svarade på det här omdömetSvarade 29 november 2017
Google-översättning

Thank you for having chosen Sol Beach House Mallorca for your holidays and for having set aside some of your time to write your impression about our hotel and share with us and with fellow travelers online.

Having read your description, we are happy to perceive that you have had an enjoyable stay with us and that different aspects of our services have contributed to this positive impression. We try our best to ensure that our guests feel welcome and at home and when this is so it is very satisfying and motivating to know. We also welcome each constructive feedback and suggestions from our guests as they enable us to continuously enhance our services thus ensuring your complete satisfaction.

We thank you once again for your contribution, we hope that you will return for another visit as we will look forward to welcoming you as our guests once again in the near future.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 oktober 2017

Ett säkert kort som vanligt.
Trevlig personal på ett underbart hotell.
Fräscht även denna gång. Väldigt fin frukost och buffé på kvällen. Varierande alltid något nytt att prova. Stämningen på hotellet är helt underbar.
Vi ses snart igen

Bodde här: oktober 2017, reste som ett par
Tack mikaelw946
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Maria C, Director de Relaciones Públicas på Sol Beach House Mallorca, svarade på det här omdömetSvarade 21 oktober 2017
Google-översättning

Dear Guest,
Your nice review will help others travelers that would like to come, so we would like to present you again all of our appreciation. We sincerely hope that we have the chance to welcome you again very soon.
Best regards,
Maria Campos
GEX Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 september 2017

Läget vid stranden samt pool är bra. Frukosten fräsch men tveksamma kaffemaskiner! Tedrickare ska inte behöva köa för varmt vatten! Vänlig personal. Stora rum och balkonger. Poolområdet bra men poolbaren mindre bra! De enklaste rätter tar oändligt lång tid att bli serverad och när maten kommer undrar vad man beställt och varför....!? Hotellets läge inte helt optimalt med en uppgrävd strandpromenad.

Bodde här: april 2017
Tack 19gg47
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Maria C, Director de Relaciones Públicas på Sol Beach House Mallorca, svarade på det här omdömetSvarade 24 september 2017
Google-översättning

Dear Guest,
We really appreciate the time that you took to wrote about your last stay with us and for let us be your house on the beach. Please do not doubt that we take very seriously all the comments and suggestions we receive from our guests and we work day by day in order to keep improving our hotel and service. Furthermore, our team would like to thank you for the good comments that you share on tripadvisor about us. We will appreciate if you give us another opportunity to welcome you again, in order to provide you with our best service and recover your trust in our hotel.
Best regards,
Maria Campos
GEX Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 september 2017 från mobil enhet

Vi har bott på flera hotell både i Sverige och utomlands. Detta hotell leder nu ligan. Fräscha rum grym frukost och barpersonalen är bäst. Kunniga och serviceminded. Ska jag hitta nått att klaga på är det att vi bokade en vecka istället för två.

Bodde här: september 2017, reste med familjen
Tack Niklas L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Maria C, Director de Relaciones Públicas på Sol Beach House Mallorca, svarade på det här omdömetSvarade 7 september 2017
Google-översättning

Dear Guest,
We are grateful to know that you really enjoyed your stay with us. We would like to thank you for your kind words, and we hope to have the opportunity to received you again with us for a large period. We are looking forward to welcome you back in your house on the beach.
Best regards,
Maria Campos
GEX Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2017 från mobil enhet

Bland de bättre horellen vi bott på ligger perfekt på beachen o nära restauranger och shopping.
5 plus minst för den magiska frukosten,där fanns allt och lite till.Mysig inredning och man kan sitta både ute och inne med fin utsikt mot havet.
Vi hade bokat ett rum mot gatan och det var lite störande med trafik och folk som festade men frågade om vi kunde byta rum och personalen var superserviceminded och ordnade så vi fick en av sviterna på våning fyra mot stranden och det var värt varenda krona! Vilket fint rum och stor balkong.där fanns allt och sängarna var sköna.
Minus
*Ja det borde finnas en torkställning att hänga upp blöta kläder på balkongen

*Folk paxade solsängarna redan 06 på morgonen så vid 08 fanns inte en solstol ledig så det borde hotellet göra regler för

*skulle funnits en fotdusch vid entren från stranden i direkt anslutning vid trappen

Plus
*Jättefin svit mot stranden,tips att boka mot stranden.

*Personalen väldigt hjälpsamma och trevliga

*Frukosten utmärkt

*Läget

Bodde här: juli 2017, reste med familjen
Tack P2534XAanna_
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Maria C, Director de Relaciones Públicas på Sol Beach House Mallorca, svarade på det här omdömetSvarade 15 augusti 2017
Google-översättning

Dear Guest,
We were delighted to read that you have been overall impressed with the quality. Your kind comments will serve as an added inspiration to consistently maintain, especially about our staff, room, breakfast and location, thank you very much. We sincerely hope to have the opportunity to welcome you back again.
Kind regards,
Maria Campos
GEX Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen