Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Publicera
Inkorg

“Tapas”

Fins Tapas & Cocktails
Boka bord
2
tors 2/4
20:00
Rankad som nr 6 av 93 Restauranger i Can Pastilla
Certificate of Excellence
Prisklass: 1 US$ - 22 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 27 juli 2018 från mobil enhet

God mat och mysigt litet ställe med trevlig personal som ligger på en lugn tvärgata! Deras tapas var väldigt god!

Datum för besöket: juli 2018
Tack susanne v
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (804)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

913 av 804 omdömen

Omdömet skrevs 23 juli 2018 från mobil enhet

Vi har en dålig upplevelse av denna restaurang. Entrecoten var väldigt seg och serverades rå när vi hade beställt stekyta medium. När vi påpekade detta tog personalen tillbaka rätten, stekte på den några minuter till och serverade samma biff, fortfarande lika seg. Personalen var trevlig men kändes väldigt yra då de glömde skicka ut all dricka samtidigt. En person i sällskapet fick en huvudrätt i storlek med en förrätt. Råbiffen var god men det serverades köpta torra kex till. När vi påpekade vissa av dessa problemen fick vi till svar att de har ett för litet kök för så stor servering.

Datum för besöket: juli 2018
Tack 210fridab
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juni 2018 från mobil enhet

Förvånansvärt bra och gott. Trevlig personal, snyggt presenterade små rätter till humana priser. Ett ställe att besöka igen. Tempura-scampi var väldigt gott.

Datum för besöket: juni 2018
Tack Anna_LenaH_12
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 maj 2018 från mobil enhet

Fantastiskt gott och välkomponerat
Känns att det är genomtänkt allt från mat,porslin & personal!!
Ett måste om man vill vara säker på att få kanon käk och gott att dricka till!
Helt enkelt toppbetyg till denna fantastiska restaurang

Datum för besöket: maj 2018
Tack Matte7006
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 oktober 2017 från mobil enhet

När orten stänger ner för vintern har ännu Fins Tapas öppet och serverar god och vällagad mat till vettiga priser.

Datum för besöket: oktober 2017
Tack wmgolin98
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Fins Tapas & Cocktails tittade också på

Can Pastilla, Mallorca
El Arenal, Mallorca
 

Besökt Fins Tapas & Cocktails? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt