Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 058)
Filtrera omdömen
1 058 resultat
Medlemsbetyg
672
276
73
23
14
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
672
276
73
23
14
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 058 omdömen
Omdömet skrevs 15 maj 2018 från mobil enhet

Saknade pool och att det inte fanns parasoll på det lilla soltaket. Små lyhörda rum, hårda sängar med plastade lakan, slitna handdukar och dåligt med hyllor i badrum, saknade möbler att sitta på och den lilla balkongen med sidoutsikt var trist. Maten ok, utbudet på All inclusive dricka kunde vara bättre. För mycket gäster mot utrymme i matsalen skapade kö och det var oerhört hög ljudnivå där. Vi har nog lite för höga krav för att det här hotellet ska passa oss så det blir inget återbesök.

Datum för vistelsen: maj 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack gifr00
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HotelPlaya-Team, Director de Relaciones con Clientes på Hotel Playa, svarade på det här omdömetSvarade 18 maj 2018
Google-översättning

We are sorry to read that your stay with us was not what you expected. We usually have a very high index of positive comments and we are sorry to read yours.
The most popular comments we receive in different social networks are that our rooms are not very large but comfortable and cozy, you can read that paying a small daily supplement you can enjoy a larger superior room with direct sea views, you can also read that our drink menu is quite extensive and our buffet of great quality and with a lot of variety. Certainly it has also been read on occasion that the sound is not perfect in the restaurant (that happens when we receive large groups)
We are sorry to read that you would not return but we understand that your level of requirement is surely for accommodation of 4 stars or more.

We send you all our best from Mallorca.

Myriam Paty
Manager Hotel Playa***

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2017

Lagom stort rum, aircondition (nödvändigt), TV med många kanaler, duschkabin, städning varje dag. Hårda sängar dock, tar tid för kroppen att vänja sig.

Oerhört trevlig och serviceminded personal, man känner sig verkligen välkommen. Vi bodde på hotellet för andra gången och kommer att återkomma igen.

Datum för vistelsen: juli 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack Sus N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HotelPlaya-Team, Director de Relaciones con Clientes på Hotel Playa, svarade på det här omdömetSvarade 27 juli 2017
Google-översättning

Hello Sweden. Thank you so much for rating your stay. We are happy to read that you have enjoyed your second stay with us and we hope to have the opportunity to see you in many more ocasion, with pleasure.

Thank you again, take care and see you very soon!!

Friendly regards from Mallorca,

Hotel Playa***s Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juli 2017

Trevlig sympatisk personal-familjärt. Trevliga rum och god mat.. Vad mer kan man önska. 5 ggr har jag besökt hotellet och jag kommer tillbaka nästa år. På terassen kan man avnjuta sin frukost ta en drink samt umgås med övriga gäster om man så önskar. Annars kan man bara sitta och njuta av medelhavet. Kan varmt rekommendera detta hotell.

Datum för vistelsen: juni 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack gunillas660
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HotelPlaya-Team, Director de Relaciones con Clientes på Hotel Playa, svarade på det här omdömetSvarade 14 juli 2017
Google-översättning

It is so great to read that after coming so many times to visit us, every time you have good time and good experience. We thank you for sharing your feelings, one more time. We do not ask for more, we just want our guests and friends enjoy everything we offer and want to come every holidays to Mallorca, to the Hotel Playa***.

Thank you!!!

All the Team, we wish you all the best and looking forward to see you next season!

Hotel Playa***'s Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 juli 2017 från mobil enhet

Underbart hotell med familjär atmosfär. Personalen verkar trivas bra med varandra och det smittar av sig. Välj all inclusive, det är värt vartenda öre, så smidigt och väldigt god mat. Detta ställe är lugnt efter kl 24, inget festande o håll i gång utan perfekt för avkoppling. Hotellet är endast för vuxna och området känns likaså. Hit vill vi åka varje år!Hyr gärna bil och åk till fantastiska Calo es Macs eller andra härliga stränder, men återkom till middagen på Hotel Playa.

Datum för vistelsen: juli 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack Soulwoman73
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HotelPlaya-Team, Director de Relaciones con Clientes på Hotel Playa, svarade på det här omdömetSvarade 10 juli 2017
Google-översättning

We feel very complimented about this wonderful review after your stay with us, and we really appreciate your kind words about our services provided by all our team.
Our main target is that all our guests leave happy and satisfied like you.

Thank you very much for sharing your so positive experience with the Tripadvisor community.

All the Team sends you many greetings,

See you soon!

Hotel Playa***'s Team.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 maj 2017

Vi bodde på detta hotell 15-21 april och vi är mycket nöjda med det strandnära boendet med god frukost och även bra kvällsmiddag. Ägarparet Antonio och Myriam månar om sina gäster och skapar trivsel utan att vara påträngande. Bra service även av hotellets
personal och välstädad rum. Vi kan verkligen rekommendera detta hotell och vi kommer mer än gärna tillbaka när vi åker till Mallorca igen.
Agneta&Ulf Dahlqvist

Rumstips: Välj rum med utsikt mot havet
Datum för vistelsen: april 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
2  Tack Agneta D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HotelPlaya-Team, Director de Relaciones con Clientes på Hotel Playa, svarade på det här omdömetSvarade 13 maj 2017
Google-översättning

Thank you very much for your recommendation and for your kind words.
It is very nice to read that you have had a very good stay. It would be a pleasure to see you again, another time, really.

The whole team sends you many greetings from Mallorca and wishes you all the best!!

Best regards,

Hotel Playa***'s Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen