Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
8 personer tittar på det här hotellet
Booking.com
278 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-08-18
Boka nu, betala på plats
Expedia.com
262 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-08-19
Agoda.com
238 US$
Se erbjudande
Hotels.com262 US$
Priceline278 US$
Lol.travel296 US$
Visa alla 20 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 361)
Filtrera omdömen
1 361 resultat
Medlemsbetyg
647
511
147
38
18
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
647
511
147
38
18
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 1 361 omdömen
Omdömet skrevs 2 november 2019 från mobil enhet

Ett mycket trevligt vuxenhotell som varmt kan rekommenderas!
Perfekt belägenhet med nära till strand och hav, Can Pastilla centrum och Palma stad.
Mysigt poolområde,fina gemensamma sällskapsrum med bar, underbar frukost samt eftermiddags fika. Trevlig underhållning med musik några kvällar under vår vistelse. Ett fint inomhus spaområde med pool.
Rummet vi fick tilldelat var något litet men med en rymlig balkong. Badrum med duch och toalett helt utan anmärkning. Sängerna var toppenbra och det fans sköna vaddtäcken. Överlag rent och fräscht med duktigt städpersonal.
Högt servicenivå bland övrig hotelpersonal.
Bara en nackdel fins med tidvis störande flygyrafik över området, men inget avskräckande problem!
Vi återkommer gärna till JS Palma Stay och Can Pastilla!!!

Datum för vistelsen: oktober 2019
Restyp: Reste som ett par
1  Tack Laila S
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
JSHotels, Leiter Gästebetreuung på Hotel JS Palma Stay, svarade på det här omdömetSvarade 4 november 2019
Google-översättning

Dear Laila,
first of all, we apologize for not answering in your language.

Thank you for taking the time to review your stay with us. We are very happy to read that you felt at ease and that you enjoyed the tranquillity of our Adults Only Hotel. This is really one of the things that we try to achieve.

Your review really helps to motivate the entire team and will help other holidaymakers to make an informed choice as to their accommodation on Mallorca.

Looking forward to welcoming you back very soon!

With best wishes, JS Hotels Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 oktober 2019

Vi bokade en svit, alltså ett sovrum och ett extra rum vilket är absolut nödvändigt om man skall bo mera än 1 vecka. Sovrum är annars små men ok. Toa är mycket liten men otroligt ren och fin med bra fungerande duschkabin och bra med varmvatten.Nya handdukar varje dag. Sängarna är de absolut bästa på de 8 olika hotell vi testat på El Arenal och Can Pastilla. Inga tempur eller gamla träsängar som vissa hotell har. Fin havsutsikt från sviten.Vi begärde separata täcken i den stora dubbelsängen (c:a 240 cm bred) och detta ordnade städansvarig direkt. Väldigt trevlig och tillmötesgående personal. Önskvärt vore att golven torkades ibland. Taxi kan beställas och kommer inom 5 min. Restid från flygplatsen är c:a 10 min, pris för taxi c:a 15-18 Euro. Till Palma ungefär samma pris. Priset från Palma centrum till Can Pastilla är billigare, c:a 12 Euro och jag vet inte varför. Bussar går till Palma från hotell El Cid (plats 433). Buss 25, 2 stopp till Plaza Espania. Buss 23 till tågstationen (404) före stationen). Vill man bo billigt så boka tidigt och ev. förskottsbetalning. Frukost kostar bara 2 Euro extra och middag c:a 4 Euro. Halvpension blir då billigt En sak bör man veta och det är att flyget stör väldigt när de startar söderut, slutar inte på kvällen förrän c:a 23.50 och börjar 06.15, är du känslig för detta så tänk efter

Datum för vistelsen: oktober 2019
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Ture E
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
JSHotels, Leiter Gästebetreuung på Hotel JS Palma Stay, svarade på det här omdömetSvarade 25 oktober 2019
Google-översättning

Dear Ture,

first of all, we would like to apologize for not answering in your own language. We are replying in an international language so as to make ourselves understood.


We would like to thank you for the time you have spend to write such kind comments about your stay at our hotel.

You're absolutely right! The entire team works very hard every day to offer all our guests the best possible service.

We are also very pleased to read that you enjoyed our excellent and central location and as well as our delicious food selection.

Thank you again for chosing us!

Sincerely yours, the entire JS Hotels Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 augusti 2019

Ett vuxenhotell som verkligen har ett härligt poolområde.
Inte så stort men mysigt med poolbar, liten "jazuzzi", pooler man kan sitta i och t.ex läsa en bok i solen.
Skulle kunna ge detta hotell 5 stjärnor om det inte vore för två småsaker:
1.Rummena är på tok för små (det finns sviter). Vi var två vuxna och det fanns ingenstans att göra av resväskorna eller skor... Om man la dom på golvet så snubbla man över dom. Tycker lite synd om städpersonalen som måste kliva över alla resväskor för att kunna bädda och städa. Städningen var för övrigt perfekt.
2. Tjejen som jobbade i poolbaren verkade ha två jobb? Vilket innebar att hon fick stressa med kunderna i poolbaren och sen försvinna ett tag för att hjälpa till med annat. Det skapade lite väntan och hos vissa lite irritation när det inte fanns personal i poolbaren med jämna mellanrum.

Annars var hotellet fräscht. Sköna sängar. Tjocka kuddar (lite hårda). Receptionen väldigt hjälpsam med allt från att beställa taxi till andra frågor. Området mycket stilfult. Olika etage med soldäck samt en jazucci på taket med utsikt. Många genomtänkta detaljer överallt.
Det finns även en spa-avdelning i en av huskropparna. Där det även fanns en simbassäng med två motionsbanor inomhus.
Maten vid poolen var enkel. ingen kulinarisk upplevelse men gjorde sin nytta runt lunch.
Ett mycket trevligt hotell för par. Jag kommer tillbaka!

En liten notering på oljudet från flygplanen som landar/startar nån kilometer från hotellet. Om man är lite känslig för ljud så kanske man bör hitta ett hotell längre bort.
Vi stördes inte av det.

Tack.

Rumstips: Välj ett större rum och gärna högt upp då man kan se havet.
Datum för vistelsen: augusti 2019
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack Patrik E
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
JSHotels, Leiter Gästebetreuung på Hotel JS Palma Stay, svarade på det här omdömetSvarade 16 augusti 2019
Google-översättning

Dear Patrik,

first of all, we would like to apologize for not answering in your own language. We are replying in an international language so as to make ourselves understood.

Thank you very much for having chosen our JS Palma Stay Hotel during your days in Palma de Mallorca. Your review about the hotel has made our day a bright one. We are very grateful for your post.

We are very happy to read that you felt at ease and that you enjoyed your stay at our Hotel. This is really one of the things that we try to achieve.

Having read your review about your stay at our Hotel, we now see where and how we can still improve our service. Thank you very much. It is a great help indeed.

We are very proud to know that you enjoyed our service and facilities and we will share your comments with all our staff because they motivate us to continue offering excellent service.

Sunny regards, JS Hotels Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2019

Mycket bra läge med nära till stranden och mysig strandpromenad. Palma stad ligger ca 15 minuter bort med buss eller taxi. Det finns en fin cykelväg längs strandlinjen som tar dig hela vägen till city på ca 30 minuter, cyklar går att hyra på hotellet.

Rummen är väldigt små så vi fick ställa väskorna ute på balkongen. Hade bokat "Pool view" men fick "Sea view" istället, vet inte vilket som är bäst men tycker nog att man ska få det man har bokat. Flygplanen som går utanför låter väldigt mycket, så det är inte särskilt trevligt att sitta ute på balkongen. Det bästa med rummet var att den hade välfungerande AC, vilket är ovärderligt efter en lång dag på stranden.

Städningen var ingen höjdare, när vi kom fanns det fläckar på en kudde och smink på badrumsspegeln. Dryckesglasen var inte bytta och en hylla i minibaren var trasig. Vidare fanns det en hel del myror på rummet (på 6:e våningen), när vi påpekade detta i receptionen tyckte de att det var "normalt eftersom de finns överallt på Mallorca". De var inte sugna på att låta oss byta rum heller utan de skulle istället använda myrgift för att få bort myrorna. När vi kommer upp på rummet lite senare på dagen har de bara ställt en flaska myrgift på bordet. De tyckte väl att vi skulle spraya rummet själva, vilket är totalt oacceptabelt.

Frukosten är alltid fräsch med mycket att välja på, likaså middagen (om man har halvpension) med olika teman varje dag.

Datum för vistelsen: augusti 2019
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
1  Tack alexjagb
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
JSHotels, Leiter Gästebetreuung på Hotel JS Palma Stay, svarade på det här omdömetSvarade 12 augusti 2019
Google-översättning

Dear Alex,

thank you for taking the time to share your feedback about your recent stay with us.

We are overjoyed that you chose to highlight our magnificent location near the airport, just 500 metres from the beach. What’s more, the great public transport facilities nearby make a stay even more agreeable. It takes so little time to get to the airport by public bus!

However, we are disappointed with the issues that you experienced in your room as this is not representative of our usual high standards. Please accept our sincere apologies for the inconvenience caused, and note that we have passed on these concerns onto our Head Housekeeper and Maintenance Manager to investigate.

Unfortunately, as you made your reservation through a third party, the room type is not guaranteed, though we always try to match our guests’ room preferences, but in this instance, we were fully booked and unable to allocate you with the desired room. We are very sorry for this inconvenience, please accept our sincerest apologies.

Regarding the breakfast, we know how important it is for our guests to have a great start into the day, therefore a lot of time and effort goes into deciding upon the food options available and sourcing the best ingredients.

We are pleased that you enjoyed your overall stay with us. We assure you that we are taking your comments in to consideration as to how we can improve in the future.

Sunny regards from the entire JS Hotels Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2019 från mobil enhet

Varit här i tre år i rad och är alltid nöjd. Perfekt läge i playa Palma med närhet till buss in till stan, toppen service, optimalt poolområde med poolbar, fräscha rum och bra underhållning på kvällarna. Kommer tillbaka igen!

Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste med familjen
Tack lisagronblad
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
JSHotels, Leiter Gästebetreuung på Hotel JS Palma Stay, svarade på det här omdömetSvarade 12 augusti 2019
Google-översättning

Dear Lisa,

thank you so much for your kind comments and compliments! We are really pleased to read that also this stay with us was so satisfactory.

The central location of our hotel is one of the strong points that all our guests emphasize. In addition to being located only a few meters from the beach, you can find a wide range of restaurants, shops and leisure nearby. There are also supermarkets close to the Hotel, about 10 minutes walking distance approximately.

We are always pleased to be your second home when you're on Mallorca.

Best wishes, the entire JS Hotels Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen