Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
8 personer tittar på det här hotellet
Booking.com
278 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-08-18
Boka nu, betala på plats
Expedia.com
262 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-08-19
Agoda.com
231 US$
Se erbjudande
Hotels.com262 US$
Priceline278 US$
Lol.travel296 US$
Visa alla 20 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 361)
Filtrera omdömen
1 361 resultat
Medlemsbetyg
647
511
147
38
18
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
647
511
147
38
18
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
813 av 1 361 omdömen
Omdömet skrevs 10 augusti 2019

Mycket bra läge med nära till stranden och mysig strandpromenad. Palma stad ligger ca 15 minuter bort med buss eller taxi. Det finns en fin cykelväg längs strandlinjen som tar dig hela vägen till city på ca 30 minuter, cyklar går att hyra på hotellet.

Rummen är väldigt små så vi fick ställa väskorna ute på balkongen. Hade bokat "Pool view" men fick "Sea view" istället, vet inte vilket som är bäst men tycker nog att man ska få det man har bokat. Flygplanen som går utanför låter väldigt mycket, så det är inte särskilt trevligt att sitta ute på balkongen. Det bästa med rummet var att den hade välfungerande AC, vilket är ovärderligt efter en lång dag på stranden.

Städningen var ingen höjdare, när vi kom fanns det fläckar på en kudde och smink på badrumsspegeln. Dryckesglasen var inte bytta och en hylla i minibaren var trasig. Vidare fanns det en hel del myror på rummet (på 6:e våningen), när vi påpekade detta i receptionen tyckte de att det var "normalt eftersom de finns överallt på Mallorca". De var inte sugna på att låta oss byta rum heller utan de skulle istället använda myrgift för att få bort myrorna. När vi kommer upp på rummet lite senare på dagen har de bara ställt en flaska myrgift på bordet. De tyckte väl att vi skulle spraya rummet själva, vilket är totalt oacceptabelt.

Frukosten är alltid fräsch med mycket att välja på, likaså middagen (om man har halvpension) med olika teman varje dag.

Datum för vistelsen: augusti 2019
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
1  Tack alexjagb
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
JSHotels, Leiter Gästebetreuung på Hotel JS Palma Stay, svarade på det här omdömetSvarade 12 augusti 2019
Google-översättning

Dear Alex,

thank you for taking the time to share your feedback about your recent stay with us.

We are overjoyed that you chose to highlight our magnificent location near the airport, just 500 metres from the beach. What’s more, the great public transport facilities nearby make a stay even more agreeable. It takes so little time to get to the airport by public bus!

However, we are disappointed with the issues that you experienced in your room as this is not representative of our usual high standards. Please accept our sincere apologies for the inconvenience caused, and note that we have passed on these concerns onto our Head Housekeeper and Maintenance Manager to investigate.

Unfortunately, as you made your reservation through a third party, the room type is not guaranteed, though we always try to match our guests’ room preferences, but in this instance, we were fully booked and unable to allocate you with the desired room. We are very sorry for this inconvenience, please accept our sincerest apologies.

Regarding the breakfast, we know how important it is for our guests to have a great start into the day, therefore a lot of time and effort goes into deciding upon the food options available and sourcing the best ingredients.

We are pleased that you enjoyed your overall stay with us. We assure you that we are taking your comments in to consideration as to how we can improve in the future.

Sunny regards from the entire JS Hotels Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2019 från mobil enhet

Varit här i tre år i rad och är alltid nöjd. Perfekt läge i playa Palma med närhet till buss in till stan, toppen service, optimalt poolområde med poolbar, fräscha rum och bra underhållning på kvällarna. Kommer tillbaka igen!

Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste med familjen
Tack lisagronblad
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
JSHotels, Leiter Gästebetreuung på Hotel JS Palma Stay, svarade på det här omdömetSvarade 12 augusti 2019
Google-översättning

Dear Lisa,

thank you so much for your kind comments and compliments! We are really pleased to read that also this stay with us was so satisfactory.

The central location of our hotel is one of the strong points that all our guests emphasize. In addition to being located only a few meters from the beach, you can find a wide range of restaurants, shops and leisure nearby. There are also supermarkets close to the Hotel, about 10 minutes walking distance approximately.

We are always pleased to be your second home when you're on Mallorca.

Best wishes, the entire JS Hotels Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 augusti 2019 från mobil enhet

Detta hotell ligger perfekt för den som vill ha nära till bra strand och restauranger, maten på hotellet är i toppklass med varierande tema varje dag. Personalen har en hög servicenivå och hjälper till så fort man frågar dom om något

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack Mikael P
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
JSHotels, Leiter Gästebetreuung på Hotel JS Palma Stay, svarade på det här omdömetSvarade 5 augusti 2019
Google-översättning

Dear Mikael,

first of all, we would like to apologize for not answering in your own language. We are replying in an international language so as to make ourselves understood.

Thank you for taking the time to review your recent stay with us. We are very happy to read that our staff made you feel at home. This is really one of the things that we try to achieve at our hotel.

We are also overjoyed that you chose to highlight our magnificent location near the airport, and only 500 metres from the beach. It is indeed quite delightful to be able to enjoy the area along the seafront with its excellent range of restaurants and shops, which make for a pleasant stroll along the shoreline. What’s more, the great public transport facilities nearby make a stay even more agreeable!!

It is always refreshing to receive positive comments on the service we provide as a hotel. Your feedback will be transmitted to the relevant departments.

Hoping to see you again soon.

Kind regards, JS Hotels Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 maj 2019 från mobil enhet

Perfekt läge, fina något små rum men helt ok, finns spa, bastu och Wifi gratis som funkar på på hela området. God frukost med mycket att öka på, God middag och dom har olika mat teman dag för dag allt från Italiensk till Sydamerikanskt.

Datum för vistelsen: maj 2019
Restyp: Reste med vänner
Tack 100anettea
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
JSHotels, Leiter Gästebetreuung på Hotel JS Palma Stay, svarade på det här omdömetSvarade 10 maj 2019
Google-översättning

Dear Guest,

first of all, we would like to apologize for not answering in your own language. We are replying in an international language so as to make ourselves understood.

Thank you for taking the time to post your positive review about your recent stay here with us. It is a pleasure to read your thoughts on our hotel. It makes us happy to know you found our hotel to be a good choice.

Thank you also very much for highlighting our magnificent location near several restaurants and shops, and only 500 metres from the beach. Hopefully you have had the chance to go into Palma itself, especially as it is just a few minutes from the hotel by public transport.

We are very pleased to hear that you enjoyed your stay here, and that you felt the service you received was to a high standard. We are very proud of the Team here who work very hard to ensure they deliver high standards of customer service at all times, and that our guests feel welcome and comfortable whilst away from home.

With kind regards, JS Hotels Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 maj 2019

Vi bodde på 3:e våningen (rum 3018) och hade turen att få en hörnlägenhet, så vi hade sol på morgonen och på eftermiddag/kväll om vi ville el skugga om man så ville. Personalen var mycket trevliga med bra service. Städningen var av toppklass. Sängarna var bra med många kuddar att välja på. Maten hade olika teman varje kväll (hade halvpension) och det var mycket bra, för det fanns så det passade alla. Inte så livligt eftersom det är ett vuxen hotell och det var det bästa vi haft på länge. Underhållning ungefär varannan kväll. Nära att ta en taxi till och från flygplatsen för ca 150:- enkel resa. Kan varmt rekommendera detta hotell.

Datum för vistelsen: april 2019
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Rum
    • Service
2  Tack 498evag
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
JSHotels, Leiter Gästebetreuung på Hotel JS Palma Stay, svarade på det här omdömetSvarade 7 maj 2019
Google-översättning

Dear Guest,

first of all, we would like to apologize for not answering in your own language. We are replying in an international language so as to make ourselves understood.

We are delighted to know that you enjoyed your stay with us. Also, we are happy that our varied food selection and the assigned room were to your liking.

In addition, we are very proud that you highlight the work of our entire team. Our staff is the greatest asset that we have and they take great pride in their work, year in and out, in order to welcome all our guests and make sure they have a pleasant stay.

Comments like yours help us to confirm that we are working in the right direction and keep us highly motivated to carry on doing so.

We are really pleased that your stay was so satisfactory and we hope to be able to welcome you back here soon.

With very best regards from all the team here.

The entire JS Hotels Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen