Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (412)
Filtrera omdömen
412 resultat
Medlemsbetyg
107
168
82
34
21
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
107
168
82
34
21
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 412 omdömen
Omdömet skrevs 16 oktober 2021 från mobil enhet

Vi hade balkong mot poolen, ( våning 2) hade öppet balkongdörren hela nätterna. Inte mycket störande ljud. Sängarna och städningen var super!
Den 5 km långa sandstranden är mycket bra-rent och klart vatten.
Vi åt frukost och middag på hotellet.
Varierande och god. Bästa servicen av yngre tjej, snabb och sprudlande glad.

Datum för vistelsen: oktober 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack 373petraw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jens Hemmingsen, Guest Services / Front Office på Sunprime Waterfront, svarade på det här omdömetSvarade 29 oktober 2021

Hej 373petraw

Tack för dina vänliga ord och feedback och stjärna.
Vi är glada att du har haft en fantastisk vistelse hos oss.

Soliga hälsningar från
Sunprime Waterfront

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 oktober 2021 från mobil enhet

Vi var 4 personer som tillbringade sista veckan i september på detta hotell. Finns ingenting att klaga på. Vuxenhotell och vi hade all inclusive. Jättegod och variationsrik mat. Trevlig personal, rent och snyggt, perfekt läge, nära stranden och Palma samt flygplatsen. Härliga rum på våning 6 med havsutsikt och härligt poolområde. Kanon!

Datum för vistelsen: oktober 2021
Restyp: Reste med familjen
1  Tack Yvonne M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jens Hemmingsen, Guest Services / Front Office på Sunprime Waterfront, svarade på det här omdömetSvarade 29 oktober 2021

Hej Yvonne

Tack så mycket för dina 5 lysande stjärnor. Vi tackar för dem och såklart alla dina fina kommentarer.

Vänliga hälsningar
Sunprime Waterfront

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 augusti 2021 från mobil enhet

Har rest många gånger till olika sunprime hotell men detta var en stor besvikelse. Bilderna på vings hemsida är inte alls verkligheten här. Otrevlig personal, kylskåp som är superlitet och varmt. Har oerhört lång tid att få mat i restaurangen oavsett tid på dygnet. Ligger på badmadrass i poolen och blir då tillsagd att detta får man tydligen inte göra i 30 graders värme.
Tar länge att åka in till centrum och det värsta av allt, hela eftermiddagarna går det flygplan precis ovanför hotellet nästan var femte minut och detta låter oerhört mycket. Inget man vill uppleva på sin semester. Nej inte alls nöjd tyvärr....

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste med vänner
Tack Stefanie N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jens Hemmingsen, Guest Services / Front Office på Sunprime Waterfront, svarade på det här omdömetSvarade 29 oktober 2021

Hej Stefanie



Vi beklagar att din vistelse hos oss inte levde upp till dina förväntningar.
Och det är klart jag är ledsen att höra det.

Men självklart kommer vi att använda dina kommentarer för förbättringar i framtiden.

Med vänliga hälsningar

Sunprime Wateftront

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 augusti 2021

Personalen är otrevliga och gör allt för att förstöra semestern. I poolen får man endast simma, låg helt lugnt på min badmadrass det var nästan ingen i poolen och jag störde ingen annan ändå så blir jag tillsagd att jag inte få använda min badmadrass. Så dåligt när det är 30 graders värme. Kommer definitivt inte åka tillbaka till detta hotell!!

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste med vänner
Tack michellenA1112HZ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jens Hemmingsen, Guest Services / Front Office på Sunprime Waterfront, svarade på det här omdömetSvarade 29 oktober 2021

Hej michellenA1112HZ

Vi beklagar att din vistelse hos oss inte levde upp till dina förväntningar.
Och det är klart jag är ledsen att höra det.

Men självklart kommer vi att använda dina kommentarer för förbättringar i framtiden.

Med vänliga hälsningar

Sunprime Wateftront

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 augusti 2021

Vi bodde på Sunprime Waterfront hotell Mallorca.

Enligt Ving är det 4+ stjärnig hotell men vi skulle säga max 3+. Vi har bott på närmare 10+ hoteller senaste 2 åren pga jobb och annat så vi vet vad 4 och 5 stjärnor betyder.

Vi hade all-inklusive under 1 vecka!

+ Restaurangen (Frukost, Lunch och Middag + efterrätten).
+ Servicen av personalen.
+ Rummen var fint städad varje morgon när vi åt frukost.
+ Air konditionen i rummet funkade bra.

- Väldigt liten gemensamt ute pool.
- Bartenders hade inte så stor kompetens när dom kom till drinkar.
- Glass baren är ingen glass bar utan en frys med 5 olika glass sorter.
- Området där hotellet ligger kryllade det av ficktjuvar och stökiga turister.

Vi ger Sunprime Waterfront 3+ stjärnor!

(FCB).

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack onurkB4496CU
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jens Hemmingsen, Guest Services / Front Office på Sunprime Waterfront, svarade på det här omdömetSvarade 24 augusti 2021

Hej onurkB4496CU

Tack för att du tog dig tid att skriva dina kommentarer till oss. Vi använder dina kommentarer för framtida förbättringar.

Och naturligtvis är vi glada för dina + kommentarer om vår mat, städning och vår serviceminded personal.

God sommar.

Vänliga hälsningar

Sunprime Waterfront

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen