Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
198 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-08-13
Hotels.com
FindHotel
198 US$
160 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-08-09
Travelocity
Expedia.com179 US$
Priceline198 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 049)
Filtrera omdömen
1 049 resultat
Medlemsbetyg
395
404
130
68
52
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
395
404
130
68
52
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
2126 av 1 049 omdömen
Omdömet skrevs 20 september 2016

Vi blev uppgraderade till en Svit som egentligen innebär att rummet och kökstillbehören är lite nyare och ännu fräschare, dessutom bättre utsikt! Personalen var hjälpsam och städningen var mycket bra.

Läget är precis vid stranden och morgondopp är ett måste. Löprundor/promenader passar perfekt längs med strandvägen. Hotellet har precis innanför grinden en dusch för att spola av sanden från kropp och fötter, fiffigt!

Vi gillade hotellet mycket starkt!

Datum för vistelsen: september 2016
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
1  Tack Solna-David
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
FontanellasPlayaTeam, RECEPCIÓN på Aparthotel Fontanellas Playa, svarade på det här omdömetSvarade 21 september 2016
Google-översättning

Dear Customer,

First, we want to thank you for posting such a good comment about the hotel and the service we offer. We are glad you enjoyed your stay and hope to have the pleasure of seeing you soon back down the Fontanellas Playa.

Best regards.

The staff

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 september 2016 från mobil enhet

Hotellet ligger bra till nära strandpromenaden med restauranger och butiker och fin strand som ligger väldigt nära. Vi hade rum med utsikt mot havet, vilket kan rekommenderas. Sköna sängar, bra städning. Var ej så mycket vid polområdet, men det var också fräscht. Nära till busshållplats till Palma.

Datum för vistelsen: juli 2016
Tack Sofia S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
FontanellasPlayaTeam, RECEPCIÓN på Aparthotel Fontanellas Playa, svarade på det här omdömetSvarade 5 september 2016
Google-översättning

Dear Customer

Thank you very much for sharing your recent experience with us.

We appreciate knowing that apartment Fontanellas Playa has met your expectations.

Thank you very much for highlighting the excellent treatment received by the whole team will be happy to share his words with the rest of the team.

We are at your full disposal for any further assistance you may need.

We hope to see you soon by Fontanellas Playa

Best regards

The staff

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 augusti 2016

Ett på pappret fyrstjärnigt hotell men höll inte riktigt måttet. Bodde i en svit med havsutsikt, vilket rekommenderas. Ok standard på lägenheten men väldigt lyhört. Städning medioker. Frukostbuffé som bjöd på det mesta men en mycket hög ljudnivå i restaurangen. Hotellet ligger nära flygplatsen men vi upplevde inte detta som besvärande. Liten supermarket i hotellet med schyssta priser. Poolområdet är inte dimensionerat för hotellets storlek och solstolarna var ockuperade (dvs handduksrace) redan 8:30.

Rumstips: Rekommenderar svit med havsutsikt
Datum för vistelsen: augusti 2016
  • Restyp: Reste med familjen
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack AnnelouiseSweden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
FontanellasPlayaTeam, RECEPCIÓN på Aparthotel Fontanellas Playa, svarade på det här omdömetSvarade 18 augusti 2016
Google-översättning

Dear Customer,

Thank you for your comment and for sharing your experience Fontanellas Playa. We take note of little inconvenience. His comments are the best help in our ongoing struggle to improve.

Best regards

The staff

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2016

Ja möjligen kan barnfamiljer uppskatta detta hotell men vi andra uppskattar inte ett rum på första våning framför barnpoolen, och då hotellet var fullt gick det inte att byta heller. Man undrar hur bokningarna fördelas då det tydligen inte räcker att boka 9 månader i förväg för att slippa detta katastrofläge. Tyvärr följde sedan städningen mönstret från det bistra mottagandet i receptionen så detta var första men definetivt sista gången vi bor här. Synd på ett annars bra läge på hotellet direkt på stranden i Can Pastilla.

Datum för vistelsen: juli 2016
Restyp: Reste som ett par
1  Tack juhakorp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
FontanellasPlayaTeam, Director de Recepción på Aparthotel Fontanellas Playa, svarade på det här omdömetSvarade 3 augusti 2016
Google-översättning

Dear costumer;

We are really sorry that your stay with us it was not as you expected. We always try to help our customers, in every single way. We are pleased to Listen that the location of the hotel was to your liking. We recomend you for the next time you visit us, send us a request with floor preference.

Best regards

The staff

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2016

Bra mellanklasshotell på bra del av playa de Palmastranden. Gratis handdukar till pool/strand. Wifi gratis i receptionsområdet men ej på rummen (kostar i så fall ca 15 Euro/enhet/vecka och fungerar bra). Frukost är bra med massor att välja mellan. Rum med havsutsikt o kylskåp är att föredra då utsiken från övriga rum är ganska trisst.
Poolområde ok men för få solsängar. Väldigt hala trapport kring poolen som vi såg flera personer halka illa under veckan.
Hjälpsam och trevlig personal i receptionen. Många restauranger i närheten (Tyska) på denna trevliga och lite lugnare del av stranden. Flygtrafik kan verka störande men var ändå ok (det lyfte ett flyg var 3-5 minut under juli). Vi gillade hotellet.

Rumstips: Lägenhet mot havet då hotellrummen har trisst utsikt på baksidan
Datum för vistelsen: juli 2016
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack Skanefamilj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
FontanellasPlayaTeam, RECEPCION på Aparthotel Fontanellas Playa, svarade på det här omdömetSvarade 1 augusti 2016
Google-översättning

Dear Customer,

First of all, we thank the trust placed in us for your stay in Mallorca. Of course, we thank you for taking your time to share your impressions on the Fontanellas Playa. We are at your disposal for anything you need.

Best regards.

The staff

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen