Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
209 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-07-15
Expedia.com
210 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-07-16
Boka nu, betala på plats
Agoda.com
162 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-07-15
Hotels.com210 US$
travelup.com195 US$
eDreams
Visa alla 15 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (496)
Filtrera omdömen
496 resultat
Medlemsbetyg
184
183
79
27
23
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
184
183
79
27
23
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 496 omdömen
Omdömet skrevs 9 maj 2019

Ett hotell som hade det man förväntade sig av en sådan inrättning. Nära stranden, stor pool och allt det där. Intetsägande hotell, så som det brukar vara. Horribel underhållning för pensionärer på kvällarna, men ingen tvingade mig för all del att närvara. Bra frukost.

Datum för vistelsen: juni 2018
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack VeniUltra
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 april 2019 från mobil enhet

Bra hotell med perfekt läge till strandpromenaden i Can Pastilla! Bra poolområde med trevlig personal i baren. Till lunch borde det finnas enklare a la carte rätter istället för buffé. Hjälpsam personal vid utcheck som hjälpte oss boka hyrbil.
Bra frukost. Fräscha rum! Bokar man premium ingår minibar och en finare utsikt. Rekommenderas :)

Datum för vistelsen: april 2019
Restyp: Reste som ett par
1  Tack Jessica S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juni 2018 från mobil enhet

Rekommenderas verkligen!
Lite minus för att vid frukost var det hög ljudnivå & trångt.
Läget är jättebra i Can Pastilla.
Trevlig personal i både reception & städ!
Boka gärna rum mot poolområdet.
Vi kommer gärna tillbaka.

Datum för vistelsen: maj 2018
Restyp: Reste med vänner
Tack mammaberggren
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 maj 2018

Vi bodde här i maj innan högsäsongen dragit igång. Rummen fräscha, mjuka sängar (som jag gillar). Vår aircondition kunde ibland stanna på natten och då blev det varmt.
Saknar krokar att hänga handukar på, samt att duschtvålen luktade konstigt.
Städningen bra. Kassaskåp kostade extra.
I frukostmatsalen fanns det mesta du kan önska dig på en frukost. Ägg, pannkakor, saftjuice, kaffe, frukt, yoghurt, flingor, bröd, bakverk, pålägg, grönsaker och lite spanska rätter.
Vi fick tyvärr inte sätta oss ute och äta frukost och vilket var synd, kanske ändras till högsäsong. Några i personalen i receptionen var "superserviceminded" andra mindre.
Nära till stranden och supermarket. Nära flygplatsen.

Rumstips: Be att få rum mot poolen eller havet. (Annars blir det mot vägen)
Datum för vistelsen: maj 2018
  • Restyp: Reste med vänner
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Kerstin R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2017 från mobil enhet

Vi blev tvungna att stanna en extra natt pga överbokat flygplan och fick bo på detta hotellet. Jag kommer aldrig åka hit om jag inte måste. Inget hotell i min smak. För stort, för mycket kaos och folk. Vi gick aldrig till buffe middagen som ingick, bara åsynen av det stora rummet med stark belysning i taket påminner om en skolbespisning. Personal som inte fattar engelska och ett band som väsnas på en scen, gjorde oss irriterade så vi gick ut till utbudet mot hamnen längre bort istället.
Rummet var ok, sängen inte mjuk så jag vaknade mörbultad. Inga småflaskor med schampo eller lotion, bara en trist väggfast tvål. Tomt kylskåp, alltså ingen minibar eller ens vatten.
Boka här om du vill bo vid överfull pool med alla andra och vistas i en miljö som påminner om Stena Line.

Datum för vistelsen: augusti 2017
Tack petrap185
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen