Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bäst i Cala d'or”
Omdöme om Restaurant Diferent

Restaurant Diferent
Rankad som nr 33 av 180 Restauranger i Cala d'Or
Certificate of Excellence
Prisklass: 10 US$ - 29 US$
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Leverans, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 8 september 2018 från mobil enhet

Vi lyckades hitta denna restaurang dag 1, tack! Tror vi åt här säkert 5-6 gånger sedan under vår vecka i Cala D'or. Gott, prisvärt, extravagant och mycket liv och rörelse runtomkring. En toppen restaurang!

Datum för besöket: juli 2018
Tack FritjofNils
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 817)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 1 817 omdömen

Omdömet skrevs 31 augusti 2018 från mobil enhet

En fin kväll med god mat och drinkar inne i smeten i stan. Bra personal, men mycket gäster vilket gjorde att service tog lite tid. Paellan var god men inte fantastisk.

Datum för besöket: augusti 2018
Tack atillenius
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 augusti 2018 från mobil enhet

Detta blev vår favorit i Cala D’or. Härlig miljö, trevlig personal, grym service och godaste maten.
Många Glutenfria alternativ. Favoriten blev deras chicken fajitas. Rekommenderas!!

Datum för besöket: augusti 2018
Tack Mikael L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 augusti 2018 från mobil enhet

En härlig restaurang med mycket trevlig personal. Mysigt läge om man gillar mycket folk i rörelse.
Maten gillades skarpt och kul med små detaljer av olikheter från de tradionella.
Ex så beställde min dotter taco nachos där hon själv fick krossa och mortla sin egen guacamole. Himmelskt god!
Ceasarsalladen och burgarna får också 5 stjärnor.
Värt minst ett besök!

Datum för besöket: augusti 2018
Tack Jessica T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2018

Även på denna restaurang är maten ganska smaklös, men fortfarande marginellt bättre än på många andra ställen. Ett stort plus för utbudet av glutenfria alternativ samt att personalen är snabb och tillmötesgående. Dessutom kunde de få till drinkarna och anpassa dom efter speciella önskemål.

Datum för besöket: juli 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack KungBabar
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurant Diferent tittade också på

 
Cala d'Or, Mallorca
 

Besökt Restaurant Diferent? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt