Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
  
Sätt du kan uppleva Cala Esmeralda Beach på
Day Shared
3 omdömen
från 163,00 US$
Mer information
från 181,11 US$
Mer information
Omdömen (286)
Filtrera omdömen
286 resultat
Medlemsbetyg
155
81
42
7
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
155
81
42
7
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 286 omdömen
Omdömet skrevs 7 oktober 2019

Badviken erbjuder en skön strand med fantastiskt klart och fint vatten. Här är det perfekt att snorkla efter fiskar och annat. Möjlighet till att hyra SUP, paddelbåtar samt att åka på båtturer.
Bar med pub meny i nära anslutning.

Datum för upplevelsen: september 2019
Tack Matsivar
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 augusti 2019

Mysig strand som ligger nära Cala d'Or. Det blir väldigt fullt så om du vill ligga nära vattnet så bör du vara där strax innan 10. Bra lunchrestaurang i närheten och spexig gubbe som säljer melon.

Datum för upplevelsen: augusti 2019
Tack miashopping
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juli 2019 från mobil enhet

Nära till den lilla men mkt fina sandstranden. Ligger ett stenkast från hotellet och sköts väl. Blir ganska fort lite djupare.

Datum för upplevelsen: juni 2019
Tack Ingpho
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juli 2019

Efter Cala Gran och Cala Ferrera är detta nästa strand i storleksordning på orten. Lite lugnare än de båda andra. Bara Cala Serena är lugnare, men den stranden är också rätt liten (men få hittar också dit).

Datum för upplevelsen: juli 2019
Tack Ulf J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juni 2019

Kristallklart vatten! Välj att glida ner i det turkosa vattnet från den skyddade stranden inne i viken eller dyk i från klipporna.

Datum för upplevelsen: juni 2019
1  Tack connyhoppa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen