Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Perfekt boende för familjer”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
14 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Chalet -
3 sovrum, 2 badrum, för 7
Coin, Costa del Sol, Province of Malaga, Andalusien

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 14 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Franska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Franska först
Spanska först
Svenska först
Tyska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
gurlilund ...
Boden, Sverige
1 omdöme
“Perfekt boende för familjer”
Omdömet skrevs 9 november 2017 för en vistelse i oktober 2017

Ett perfekt boende för familjer. Närhet till affärer och restauranger.En sporthall och lekpark mycket nära huset.Promenadavstand till det mesta. Värdparet mycket trevliga och hjälpsamma. Talar bra engelska. Ett välutrustat kök för självhushall. Jag rekommenderar detta boende.

Din ålder 65+
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
TripAdvisor-medlem
1 omdöme
Omdömet skrevs 27 mars 2018 för en vistelse i februari 2018
Google-översättning

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
mar 28 2018
Thank you very much Johanna! You are very welcome to come back everytime you want. Good luck in your trip!
Cristina, Antonio and Nárayan.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
GoFreebir ...
Lake Tahoe, Kalifornien
Nivå 3 Skribent
21 omdömen
5 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 11 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 16 november 2017 för en vistelse i maj 2017
Google-översättning

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Leeds, Storbritannien
Omdömet skrevs 25 juli 2017 för en vistelse i juli 2017
Google-översättning

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Sens, Frankrike
Omdömet skrevs 13 september 2016 för en vistelse i augusti 2016
Google-översättning

Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Service
Resegrupp: Storfamilj
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Familjer med småbarn
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Hade hotellet wifi/internet?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt