Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Carla
Hotell i närheten
296 US$
270 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
145 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
198 US$
185 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Affittacamere Le Divine(Levanto)(Mycket prisvärt!)
110 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
Costa Morroni(Levanto)
229 US$
219 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
208 US$
198 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
130 US$
127 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Rabattmeddelande! 18 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 18 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 155 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

139 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Rabattmeddelande! 11 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 11 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 157 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

B&B Cicale di Mare(Levanto)(Mycket prisvärt!)
113 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
497 US$
435 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (421)
Filtrera omdömen
421 resultat
Medlemsbetyg
246
148
14
7
6
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
246
148
14
7
6
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 421 omdömen
Omdömet skrevs 9 juni 2017

Vistades på hotellet tillsammans med min mor i maj/juni. Vi möttes av en mycket trevlig föreståndarinna som gav oss all nödvändig information om en vistelse i Cinque Terre-området. Fria lånecyklar tog oss till den mysiga lilla orten Bonassola, stora fina badklakan erhålls dagligen till strandbesöken. Fräscha rum med AC, balkong och minibar. Stor härlig frukost med gullig personal. Knappt 10 minuters promenad från tågstationen. Sammanfattningsvis rekommenderas hotellet varmt.

  • Bodde här: juni 2017, reste med vänner
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Saraliss
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 oktober 2016 från mobil enhet

Vi var ett större sällskap (24st) som bodde här två nätter.
Hotellet var fräscht och snyggt, bra läge i förhållande till centrum. Parkering på gatan dock. Personalen var trevlig så länge de var i receptionen. Vi gjorde misstaget att boka middag på hotellet båda kvällarna, maten var sådär och servicen var bedrövligt dålig. De serverade dryck till vissa och började sen dela ut mat trots att flera inte ens fått beställa dryck, när man sedan påpekade detta så var de nonchalanta och fortsatte med matutdelningen och tog sedan upp resterande dryckbeställningar. Dessa gäster fick då inta drycken till kall mat. Bo gärna här men ät på riktig restaurang.

Bodde här: september 2016, reste med vänner
Tack roland984
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
TripAdvisor-medlem
322
Omdömet skrevs 28 juni 2016 från mobil enhet

En mysigt litet familjärt hotell. Mycket fräscha och moderna rum med balkong och AC, men ganska små. Fantastisk frukost. Hotellföreståndaren pratade med gästerna vid frukosten och var mycket hjälpsam med tips. Ett par minuters promenad till centrala staden. Rekommenderas!

Bodde här: juni 2016, reste som ett par
Tack TripAdvisor-medlem
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
saveriotuvo, Responsabile reception på Hotel Carla, svarade på det här omdömetSvarade 9 juli 2016

Kära gäst Tack så mycket för den underbara översyn, vi är glada över att din vistelse har varit trevlig, i hopp om att välkomna dig som gäst i framtiden för att skicka våra bästa hälsningar

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juli 2015

Efter att ha bilat hela dagen möttes vi av ett varmt mottagande vid vår ankomst. Bra service vid incheckningen där värdinnan gick igenom sevärdheter, restauranger och tipsade om annat som kan vara av intresse vid vistelsen. Vi hade ett ganska litet men väldigt fräscht dubbelrum med balkong. AC (väldigt kall), Wifi (med pendlande mottagning), minibar och ett stort utbud av tv-kanaler. God frukostbuffé med mycket att välja mellan. Gratis parkering utanför hotellet och 10 min promenad till tågstationen (för att t.ex. ta sig till cinque terre) och centrum.

  • Bodde här: juli 2015, reste som ett par
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack ee947
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juni 2014 från mobil enhet

Vi kan efter 5 dagars vistelse på detta hotell starkt rekommendera detta hotell. Servicen är utmärkt och parkering gratis. Bra när man som vi besöker Cinque terre med bil. Hotellet ligger strategiskt 5 min gång från såväl strand som tågstation och centrum. Rummen fräscha och frukosten av hög klass. Rekommenderas varmt till alla som planerar att uppleva och vandra mellan de fem byarna, speciellt om man kommer med bil.

Bodde här: juni 2014, reste som ett par
1  Tack ABCO_61
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen