Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Fantastiskt!”
andra resenärer har bokat det här boendet
Ingresso di Villa Beatrice con piscina
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Ingresso di Villa Beatrice con piscina
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
8 omdömen
Ingresso di Villa Beatrice con piscina
Villa Beatrice
Piscina esclusiva
Cucina esterna
Il porto di Marina Di Camerota
Le spiagge
La grotta azzurra
Spiaggia
Il mare
Tramonto
La spiaggia vicina
Dintorni
le nostre piante
pergolato di glicini
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
4 sovrum, 3 badrum, för 8
Marina di Camerota, Camerota, Cilento and Vallo di Diano National Park, Province of Salerno, Kampanien

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 8 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Olofngaar ...
Stockholm, Sverige
Nivå 2 Skribent
6 omdömen
3 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 hjälpsamhetsröster
“Fantastiskt!”
Omdömet skrevs 4 augusti 2015 för en vistelse i juli 2015
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Fantastiskt bra ställe i ett lugnt och privat område med tillgång till privat strand. Riktigt hög standard på boendet med tre kök, varav ett utomhus, tvättmaskiner, ac-apparater och en uteplats som är helt otrolig. Gazebot och området kring poolen är riktigt, riktigt fint!
Extra plus för att ägaren var lätt att få tag på och att det finns en fixare på området som kan lösa enklare problem.
Rekommenderas varmt och jag kan utan tvekan tänka mig att åka tillbaka!

Datum för vistelsen: juli 2015
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: Läget, uteplatsen och stranden
Resegrupp: Med vänner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Äldre resenärer
Familjer med småbarn
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 25 2015
thank you
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
globetrot ...
Scottsdale, Arizona
Nivå 4 Skribent
32 omdömen
11 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 11 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 7 augusti 2018 för en vistelse i juli 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 20 2018
Thank you very much for your lovely review. It's been a pleasure to meet you, I appreciated so much your love for our culture and wine. I glad that you noticed and liked all the details of my house. I hope to see you again to share with you more special moment!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
U5038BXma ...
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 29 augusti 2020 för en vistelse i augusti 2020
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: augusti 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Pattypell
Reggio Emilia, Italien
Nivå 4 Skribent
42 omdömen
4 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 61 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 11 juli 2020 för en vistelse i juli 2020
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juli 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
slevrini
Reggio Emilia, Italien
Nivå 5 Skribent
58 omdömen
14 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 63 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 21 augusti 2019 för en vistelse i juni 2017
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juni 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt