Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (344)
Filtrera omdömen
344 resultat
Medlemsbetyg
132
89
60
31
32
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
132
89
60
31
32
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 344 omdömen
Omdömet skrevs 6 juli 2017 från mobil enhet

Ja var börjar man...visst otroligt fin utsikt, gratis parasoller på stranden, trevlig personal...MEN om man är rädd om sin mentala hälsa (omöjligt koppla av när poolunderhållarna höll låda både högt och länge) och om man uppskattar god mat (tyvärr fanns ingen sån på hotellet) så ska man definitivt välja annat hotell! Som sagt på grund av utebliven sömn (vi bodde vid poolen o kunde ej sova pga underhållningen, visselpipor stod högt i kurs) fick vi kompensation o slapp checka ut kl 10, bra gjort av vår reseledare o Sara i receptionen. Vet det var all-inclusive-light men allvar....SAMMA mat HELA tiden! Vi tog oss till Tropea och in till den lilla byn 10 minuters gångväg... där fanns väldigt bra mat! Rummen välstädade men väldigt dålig ac...Engelska fanns det bara ett fåtal som förstod det positiva i det blev ju att man själv fick googla på italienska....så språkkurs på köpet! Ett plus till killen som körde oss till stranden, alltid i tid. Fick vi sol...absolut! Blev vi mätta...absolut! Var detta en resa för själen....absolut inte! Däremot är Kalabrien i sig själ ett underbart ställe...

Bodde här: juli 2017, reste med familjen
1  Tack Susanne O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juni 2017

Om vi börjar med det positiva så ligger poolanläggning och hotelldelen alldeles ute vid klipporna som går ner till havet . Utsikten är fantastisk , man ser Tropea och även vulkanön Stromboli . Även poolområdet är bra , men tyvärr så hade de ett nytt animation-team som var väldigt påfrestande . Som frågade om vi ville tävla minst tio gånger om dan (åtminstone i början ) . De var också tvungna att stå och tjoa i ingången till matsalen varje gång vi åt varm mat , dessutom ville de sitta bland gästerna , vilket vi tackade nej till .Deras engelska var obefintlig . Och när vi pratar mat så måste jag säga att sämre all-inclusive mat , har jag nog inte ätit . Räddningen var att gå upp till Parghelia och äta på någon lokal retaurang . Trots allt vill jag inte avråda från hotellet . Personalen var vänlig och gillar man lekledare och har barn så kan det vara bra , om man dessutom inte är så noga med maten .

Tips för att välja rum: Hyr ett rum med havsutsikt !
  • Bodde här: juni 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Göran A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 september 2016

Hotellet är hemskt och maten urusel. Svårt att ta sig därifrån att gå var oftast ända lösningen. Allt kostar extra. Att sätta på kylskåpet en vecka kostade 200 kr. Det finns kök men helt avstängt och utan utrustning.
Tropea är jätte vackert och havet fantastiskt. Men du måste vara vid godkondition då man alltid går uppför.

Åk till Tropea men ta ett bra hotell.

  • Bodde här: augusti 2016, reste med vänner
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack jooman65
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 september 2016 från mobil enhet

Utmärkt läge med underbar utsikt. Dock beläget helt utan möjlighet till lokal transport till staden. Man får boka hotellets buss i förväg då man vill åka till mysiga staden Tropea. Detta i kombination med en totalt talanglös resturang som det är omöjligt att äta i 3 gånger per dag förstör semesterkänslan. Rummen och sängarna är okej, dock helt utan köksutrustning. Matsalen erbjuder ingen barnstol och personalen kan inte värma barnmat. Ingen micro finns.
Poolområdet är ok.

Bodde här: september 2016, reste med familjen
1  Tack Stina R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Antonio F, Direttore på Villaggio Residence Il Poggio di Tropea, svarade på det här omdömetSvarade 28 september 2016
Google-översättning

Dear Stina R,
thank you for your feedback, but it is necessary to clarify some affirmation.
First of all we were waiting for you during the check out, but you didn't come in reception.
you could talk with our staff for your requirements.
For our restaurant and our food, for example, you could talk with our maître and certainly we would have the solution for your request.
For the equipment of the kitchen in the room, you could ask at reception and the staff would have informate you that the tools are into a drawer and they can be used with the kitchen.
Usually the kitchen (in the room) is an extra, but if you need only some tools we would provide them by our kitchen or openming your kitchen kit.
If you'd given us the opportunity we could have satisfied your request: this is the case of the jars of baby food.
The first day you brought us the food for your children (in the jars) and the maitre gave it to our chef: this is not a problem for us, but the last day, instead, you gave the food to him without jars and our chef prepared it as better he could.
We don't have a microwave oven; it is not written in our contract, so we don't sell anything that we haven't.
Welcome back at home, we hope we see you again next year
Best Regards
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 september 2016 från mobil enhet

Hotellet är verkligen färdig att renovera. Underbar utsikt från rummet. Rummet blev städat alla dagar. Trevlig personal som gjorde sitt bästa och några kunde engelska. Hade egen glutenfri bröd och pasta med som kockarna lagade åt mig när jag ville ha den. Maten var fräsch men enformig och smaklös med dålig fantasi. Vinet kunde ha varit bättre. Poolen var ok men sliten. Musiken störde inte trotts hög volym ibland. Stranden nära hotellet var bra om man orkar gå 200 trappsteg neråt och 200 uppåt. Bra motion! Kan man italienska, får man bra service. Finns fina restauranger i närområdet med underbar mat.

Bodde här: september 2016, reste med vänner
Tack Pia H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen