Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Still the best place to stay in Granada”
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
4 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Villa -
6 sovrum, 6 badrum, för 11
Granada, Granada Department

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 4 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Michael H
Loomis, California, United States
Nivå 6 Skribent
97 omdömen
20 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 42 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 25 februari 2016 för en vistelse i februari 2016
Google-översättning

Datum för vistelsen: februari 2016
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten?
Hotellets skick på det stora hela Sängar och madrasser
Kök och redskap Rent badrum
Andra lokaler och bekvämligheter Service
Gillade mest: location
Gillade minst: nothing
Resegrupp: Storfamilj
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Personer med funktionshinder
Äldre resenärer Familjer med småbarn
Större grupper
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
feb 26 2016
Hi Michael,
We are happy that you enjoyed your visit to Casa Blanca and Granada. You're right about the garage - definitely only for small vehicles. The space set aside for the garage was for a small carriage in the original design of the house so it was never really going to fit a modern SUV. I can tell you some funny stories about trying to get a car into that space! :-) The only time the downstairs wood door bothered me was the first time before I figured out what was going on. It was right before Xmas. They would open the back of the cathedral after midnight and carry the statues of the saints in a march around town with a band and singing and wailing. First time I heard this I jumped but then went out and watched. It was pretty cool. Hope you come back and stay again. Guillermo & Melanie
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Amy M
Newton, Massachusetts, United States
Nivå 2 Skribent
3 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 12 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 24 februari 2015 för en vistelse i februari 2015
Google-översättning
3
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: februari 2015
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: The courtyard
Gillade minst: Property manager wasn't as open and friendly as Guillermo
Resegrupp: Large Group
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Personer med funktionshinder
Äldre resenärer Familjer med småbarn
Större grupper Personer med husdjur
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
mar 5 2015
Hi Amy, We're so happy you enjoyed your stay. It seems we love the house as much as you do! :-) Please come back soon. Guillermo
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Michael H
Loomis, California, United States
Nivå 6 Skribent
97 omdömen
20 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 42 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 12 november 2014 för en vistelse i oktober 2014
Google-översättning
7
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: oktober 2014
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten?
Hotellets skick på det stora hela Sängar och madrasser
Kök och redskap Rent badrum
Andra lokaler och bekvämligheter Service
Gillade mest: location, amenities
Gillade minst: nothing
Resegrupp: Vänner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Personer med funktionshinder
Äldre resenärer Familjer med småbarn
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
mar 5 2015
Happy you enjoyed your visit to Casa Blanca and Granada. It's great that you were able to have those big family dinners. It's a good space for that. Two years in a row now we've served sit-down dinners for a week to a group of 40+ volunteer dentists and the house easily accommodated them too. Glad you had fun and we hope you come back again. Guillermo
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt