Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Great Experience!!”
annan resenär har bokat det här boendet

Omdöme om Casa Consulado

Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
9 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
4 sovrum, 3 badrum, för 8
Granada, Granada Department

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 9 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

CA
Omdömet skrevs 2 november 2012 för en vistelse i juni 2012
Google-översättning

Datum för vistelsen: juni 2012
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
ca
Omdömet skrevs 1 november 2012 för en vistelse i september 2012
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2012
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Rekommenderas för:
En romantisk resa Personer med funktionshinder
Äldre resenärer Lyxtörstande resenärer
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Florida
Omdömet skrevs 6 september 2011 för en vistelse i juli 2011
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2011
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Resegrupp: Family with young children
Din ålder 35-44
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Texas
Omdömet skrevs 17 februari 2011 för en vistelse i januari 2011
Google-översättning

Datum för vistelsen: januari 2011
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Resegrupp: Friends
Din ålder 45-54
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
New York
Omdömet skrevs 10 februari 2011 för en vistelse i december 2010
Google-översättning

Datum för vistelsen: december 2010
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Resegrupp: Family with young children
Din ålder 45-54
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt