Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Una experiencia Inolvidable!”
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
24 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
4 sovrum, 4 badrum, för 20
Granada, Granada Department

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 24 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

gianca_co ...
Santo Domingo de Heredia, Costa Rica
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 9 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 14 november 2013 för en vistelse i november 2013
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: november 2013
Anledning till besöket: Placer
Resegrupp: Amigos
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
mar 27 2014
Muchísimas gracias por tu comentario, Giancarlo. Esperamos tenerte de vuelta por acá pronto. Pura vida!

Diego
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Carlos R
San José, Costa Rica
Nivå 6 Skribent
215 omdömen
13 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 61 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 25 oktober 2013 för en vistelse i april 2013
Google-översättning

Datum för vistelsen: april 2013
Standard Rum
Läge Renlighet
Service
Anledning till besöket: Nöje
Resegrupp: Vänner
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
mar 27 2014
Gracias por tu comentario, Carlos!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
AlexxxCer ...
Managua, Managua, Nicaragua
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 22 juli 2013 för en vistelse i juli 2013
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juli 2013
Standard Rum
Läge Renlighet
Service
Anledning till besöket: Nöje
Resegrupp: En pareja
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sosofsofi
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 27 maj 2013 för en vistelse i mars 2013
Google-översättning
3
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: mars 2013
Standard Rum
Läge Renlighet
Service
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
AERSA
Managua, Nicaragua
2 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 20 maj 2013 för en vistelse i maj 2013
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: maj 2013
Standard Rum
Läge Renlighet
Service
Anledning till besöket: Nöje
Resegrupp: Vänner
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt