Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“god mat, prisvärt, bra massage”
Omdöme om Pilot Bar

Pilot Bar
Rankad som nr 29 av 292 Restauranger i Koh Chang
Certificate of Excellence
Prisklass: 2 US$ - 17 US$
Middagsalternativ: Frukost, Middag, Sent på kvällen, Lunch, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Middag, Sent på kvällen, Lunch, Bokningar
Omdömet skrevs 5 oktober 2018 från mobil enhet

andra dagen vi är här ... ligger precis på stranden, sköna strandbäddar, vällagad och god mat, och den thai-massage vi tog var jätteskön ... kan varmt rekommendera Pilot bar! prisvärt är det också!

Datum för besöket: oktober 2018
Tack Sverker H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (425)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 425 omdömen

Omdömet skrevs 27 januari 2018

Hit åker vi gärna och tillbringar dagen på solsäng eller i en solstol. Trevligt upplägg med personal som tar upp beställning när du sitter i din solstol och du betalar när du lämnar Pilot vid dagens slut. Maten är mycket god! Det tar ibland lite tid att få maten men det står det om i menyn där de poängterar att de inte är en snabbmatsrestaurang.

Datum för besöket: januari 2018
Tack Anneli F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 januari 2018 från mobil enhet

Ok mat och bra service. Men inget speciellt, standard mat, ofräscha toaletter dålig strand. Finns betydligt bättre ställen på Koh Chang.

Datum för besöket: januari 2018
Tack JohanTegner
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 november 2017 från mobil enhet

Här är ett favoritställe - absolut!

God mat och svalkande fruktshaker, serveras under träden på stranden av trevlig och hårt arbetade personal.
Mycket goda rätter med seafood!

Datum för besöket: november 2017
Tack 634CarinaM
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 februari 2017 från mobil enhet

Ligger på Klong Prao beach
Trevlig personal som jobbar långa dagar
Ätit både lunch och middag här, maten tar lång tid vilket är bra allt görs från scratch kokosmjölken smakar verkligen hemgjord
Papaya salladen är mkt god och allt är mkt prisvärt för Thailand

Datum för besöket: februari 2017
Tack 489ullah
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Pilot Bar tittade också på

Koh Chang, Trat Province
Koh Chang, Trat Province
 
Koh Chang, Trat Province
Koh Chang, Trat Province
 
Koh Chang, Trat Province
Koh Chang, Trat Province
 

Besökt Pilot Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt