Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“A Horse Country hotel to yourself”
Omdöme om Keswick Hall

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 6 sidor till!
Keswick Hall
Rankad som nummer 1 av 1 hotell i Keswick
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs oktober 17 2012 från mobil enhet
Google-översättning

  • Bodde här: September 2012
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack NYCadventure25
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
JenniferCrispPRMgr, Public Relations Manager på Keswick Hall, svarade på det här omdömetSvarade oktober 22 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (482)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

319323 av 482 omdömen

Omdömet skrevs september 15 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack ajlcdl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
JenniferCrispPRMgr, Public Relations Manager på Keswick Hall, svarade på det här omdömetSvarade september 24 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 4 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: our room was huge and nice. amenities are old fashioned-no closet - just a wardrobe to store your t ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Juli 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Goodfood72
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
JenniferCrispPRMgr, Public Relations Manager på Keswick Hall, svarade på det här omdömetSvarade september 11 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 30 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Juli 2012, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack drummingtosca
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
JenniferCrispPRMgr, Public Relations Manager på Keswick Hall, svarade på det här omdömetSvarade september 4 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 29 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2012
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack agnabi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
JenniferCrispPRMgr, Public Relations Manager på Keswick Hall, svarade på det här omdömetSvarade september 4 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Keswick
2,9 km bort
Clifton Inn
Clifton Inn
Nr 23 av 35 i Charlottesville
356 omdömen
10,4 km bort
Omni Charlottesville
Omni Charlottesville
Nr 5 av 35 i Charlottesville
1 882 omdömen
6,3 km bort
Hilton Garden Inn Charlottesville
Hilton Garden Inn Charlottesvill ...
Nr 7 av 35 i Charlottesville
991 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
10,3 km bort
200 South Street Inn
200 South Street Inn
Nr 11 av 35 i Charlottesville
720 omdömen
11,7 km bort
Courtyard Charlottesville North
Courtyard Charlottesville North
Nr 20 av 35 i Charlottesville
186 omdömen
11,8 km bort
Homewood Suites by Hilton Charlottesville
Homewood Suites by Hilton Charlo ...
Nr 1 av 35 i Charlottesville
990 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Keswick Hall? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Keswick Hall

Adress: 701 Club Dr, Keswick, VA 22947-2615
Region: USA > Virginia > Keswick
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Rumservice Busstransfertjänst Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 1 av 1 hotell i Keswick
Prisklass: 2 366 kr - 4 612 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:5-stjärnigt — Keswick Hall 5*
Antal rum: 48
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Expedia och TripOnline SA så att du tryggt kan boka med Keswick Hall. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Keswick Hall Hotel Keswick
Hall At Monticello Charlottesville Keswick

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt