Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“What a treat! We loved every moment of our stay!”
Omdöme om Rose Hill Manor

Vi kan inte hitta några priser för det här boendet
Våra onlineresepartner har inga priser för det här boendet, men vi kan söka efter andra alternativ i Stonewall
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Rose Hill Manor
Rankat som nummer 2 av 2 B&B/värdshus i Stonewall
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs oktober 2 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack jessicah222
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
chocolatewoman, Manager på Rose Hill Manor, svarade på det här omdömetSvarade oktober 5 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (231)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

182186 av 231 omdömen

Omdömet skrevs juli 5 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Juni 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Bloomingsage
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade juli 9 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juni 20 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Juni 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Angela K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade juni 21 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs maj 25 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: There are cabins, which have jacuzzis, and there are suites upstairs in the main building. I would ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Maj 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Ron_and_Rebecca
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
chocolatewoman, Manager på Rose Hill Manor, svarade på det här omdömetSvarade maj 27 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs maj 25 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: I can't imagine any were better than the front two sharing the long porch in the main house.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: April 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack SueTerry
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
chocolatewoman, Manager på Rose Hill Manor, svarade på det här omdömetSvarade maj 27 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Besökt Rose Hill Manor? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Rose Hill Manor

Adress: 2614 Upper Albert Rd, Stonewall, TX 78671-3720
Region: USA > Texas > Stonewall
Bekvämligheter:
Bar/lounge Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Pentry Restaurang Rumservice Sviter Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 2 av 2 B&B/värdshus i Stonewall
Prisklass: 1 244 kr - 1 998 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Antal rum: 12
Kallas också för:
Rose Hill Manor Hotel Stonewall

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt