Vid incheckningen så bemöts man av en välkomstdrink och ett varmt välkomnande, dock så är incheckning omständig och väldigt omodern.
Rummen är moderna och städningen är mycket bra, väldigt trevlig städpersonal måste jag säga. Enda minuset är att det är väldigt lyhört och störande buller från buss-stationen och störande musik från lobbybaren.
Poolområdet är litet och trångt, dock så fanns det en solterass högst upp med jacuzzi och fin utsikt över området och havet.
Restaurangen har väldigt trevlig personal. Bra frukost men middagarna var under all kritik, smaklös mat, usel kvalité och fantasilöst, vissa varmrätter var kalla??
Vi gick ut från hotellet och åt resten av kvällarna. Vi hittade många bra restauranger i närområdet.
Det finns en liten affär på hotellet, vilket var riktigt bra när man låg på latsidan och inte orkar gå ut för att handla.
Gymmet var bra och de hade även fitness man kunde boka gratis.
Vings bagageincheckning på hotellet vid hemresa är väldigt bra.
I receptionen så finns det en väldigt trevlig och professionell Svensk man som var bemötande och hjälpte oss väldigt mycket till skillnad mot vissa delar av den inhemska personalen som mestadels såg ut väldigt omotiverade, arroganta och upptagna med att prata med varandra istället för gästerna, en av inhemska personalen var så pass oförskämd vid utcheckning genom att fråga hur mycket dricks jag skulle ge honom. Hotellet bör skaffa sig bättre ledning & byta ut delar av personalen.