OrustSusanne

Fräscht hotell med trevlig personal

Omdöme om Coral Ocean View
5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 25 nov. 2019
Rummet är fräscht, allt känns hela tiden nystädat, personalen är hjälpsam och vänlig och maten är god! Yogapass 4 ggr/v som håller hög klass. Vi har kontaktat reception i samband med frågor, tips på utflyktsmål mm.. De har då varit oerhört hjälpsamma och snabba! Och hela tiden väldigt vänliga! Det är andra gången vi kommer hit. Det lär bli fler!
Datum för vistelsen: november 2019
Tips för att välja rum: Ett rum högt upp ger fin utsikt!
5,0 av 5 bubblorStandard
5,0 av 5 bubblorRenlighet
5,0 av 5 bubblorService
  • Trip.com
1.2 km från Coral Ocean View
  • Official website
1.6 km från Coral Ocean View
  • Official website
1.2 km från Coral Ocean View
  • Trip.com
1.6 km från Coral Ocean View
  • StayForLong
1.0 km från Coral Ocean View
Exklusiva priser under Wonder Week
0.8 km från Coral Ocean View
  • Official Site
1.8 km från Coral Ocean View
Pool - outdoor
  • Official Site
1.0 km från Coral Ocean View
Utomhuspool
  • Official Site
1.9 km från Coral Ocean View
  • Official Site
2.0 km från Coral Ocean View
Visa fler hotell i Playa de las Americas
Omdömen (1 120)
1 120 resultat
2530 av 1 120 omdömen
Omdömet skrevs 2 november 2019

Jättefint hotell, rummen var moderna och bra planerade, sängarna väldigt sköna, trevlig personal i hela hotellet. Frukostbuffén var fin och väl tilltagen (vi hade inte all inclusive så kan inte uttala mig om övriga måltider). Poolområdet var fint likaså var sundeck på våning 8 och 9! Välutrustat gym som vi besökte varje dag. Bra läge med bara några minuters promenad till stranden.Vill verkligen komma tillbaka hit nästa år.

Datum för vistelsen: oktober 2019
Tack Maria H
Omdömet skrevs 16 april 2019 från mobil enhet

Vacker vy från balkongen mot havet.
Rummet helt ok.
Städningen lite för olika tider från 8-16,
Lite svårt att vara borta från lgh rätt tid .
Personalen "ser" inte oss varit här nu 10dgr och personalen hälsat oss 1 gg fast vi varit ensamma.
När vi kom till hotellet blev vi anvisade till sofforna för att inte hindra folket komma in, lite märkligt när vi stå nr 2 i kön.
Men vi njuter ändå, solen skiner och det är 27 grader.

Datum för vistelsen: april 2019
Tack marianneR101012
Omdömet skrevs 3 april 2019

Det här var ett väldigt trevligt hotell, modernt, rent, lugnt och bra läge. Balkongerna har ett bra läge och de flesta med havsutsikt. Städpersonalen gjorde ett jättejobb både inne och ute. Otroligt rent och fräscht. Sköna sängar/kuddar. Bra frukost och middagsbuffé. Musikunderhållning av olika slag på kvällen, och inte för länge. Läget är bra, nära ner till stranden och strandpromenaden. Perfekt för långa promenader efter havet. Massor av barer, bra mat till bra priser. Musikunderhållning hos de flesta. Nära till casinot. Kan rekommendera detta hotell. Vi återkommer.

Datum för vistelsen: mars 2019
Tack Jan Aake R
Omdömet skrevs 5 mars 2019

Ett fint och trevligt hotell i ett lugnt område, med gångavstånd till stranden. Personalen var vänligt och hjälpsam. Rummet var fint möblerat, hade otroligt sköna sängar och fin balkong med delvis havsutsikt. Fint poolområde med gått om solstolar. Maten på buffen var var bra, både till frukost och middag.

Datum för vistelsen: november 2018
  • Restyp: Reste ensam
Tack challan
Omdömet skrevs 7 februari 2019 från mobil enhet

Vid incheckningen så bemöts man av en välkomstdrink och ett varmt välkomnande, dock så är incheckning omständig och väldigt omodern.

Rummen är moderna och städningen är mycket bra, väldigt trevlig städpersonal måste jag säga. Enda minuset är att det är väldigt lyhört och störande buller från buss-stationen och störande musik från lobbybaren.

Poolområdet är litet och trångt, dock så fanns det en solterass högst upp med jacuzzi och fin utsikt över området och havet.

Restaurangen har väldigt trevlig personal. Bra frukost men middagarna var under all kritik, smaklös mat, usel kvalité och fantasilöst, vissa varmrätter var kalla??
Vi gick ut från hotellet och åt resten av kvällarna. Vi hittade många bra restauranger i närområdet.

Det finns en liten affär på hotellet, vilket var riktigt bra när man låg på latsidan och inte orkar gå ut för att handla.

Gymmet var bra och de hade även fitness man kunde boka gratis.

Vings bagageincheckning på hotellet vid hemresa är väldigt bra.

I receptionen så finns det en väldigt trevlig och professionell Svensk man som var bemötande och hjälpte oss väldigt mycket till skillnad mot vissa delar av den inhemska personalen som mestadels såg ut väldigt omotiverade, arroganta och upptagna med att prata med varandra istället för gästerna, en av inhemska personalen var så pass oförskämd vid utcheckning genom att fråga hur mycket dricks jag skulle ge honom. Hotellet bör skaffa sig bättre ledning & byta ut delar av personalen.

Datum för vistelsen: januari 2019
Tack Bill G