Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Missnöjd”

Restaurant Taurus II
Rankad som nr 64 av 309 Restauranger i Playa de las Americas
Certificate of Excellence
Prisklass: 10 US$ - 34 US$
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Bokningar
Omdömet skrevs 18 december 2017 från mobil enhet

Varit på restaurangen flera gånger tidigare år och varit väldigt nöjda. Såg fram emot en god middag även i år men så blev det inte. Första gången fick min man inte vad han beställde. Maten var ändå ok men bemötandet var riktigt dåligt av servitören. Det är väl ändå inte vårt fel att restaurangen gör fel.
Återvände ändå en andra gång och jag och min man tog Rib eye menyn och bad om medium stekt. Köttet var i princip rått och servitören fick lämna det till köket igen. När vi fick tillbaka maten känner vi att köttet var skämt och smakade så äckligt så vi blev illamående. Bad servitören ta ut maten och vi ville givetvis inte betala för maten men gärna för drycken.
Vi möttes då av en oerhört tråkig attityd av servitören som menade att det inte alls var något fel på köttet, det var vi som gäster som hade fel och hittade på och han hotade oss till och med med att ringa polisen. Även inkastaren utanför bereddes sej lika dåligt mot oss.
Kommer aldrig gå till den restaurangen igen.

Datum för besöket: december 2017
Tack H4855XPjeanettes
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (884)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 884 omdömen

Omdömet skrevs 18 december 2017 från mobil enhet

dålig service . när jag påtalade att köttet var skämt. så blev personalen otrevlig.
varning gå inte dit

Datum för besöket: december 2017
1  Tack niclas s
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 december 2017 från mobil enhet

Trevlig restaurang med god mat till hyfsade priser. Vi var nöjda med allt under vår besök. En dag lunch vilket var väldigt gott (sandwich) och senare också middag. En tog pizza och en oxfilé och båda var väldigt nöjda. Dessutom goda desserter!

Datum för besöket: december 2017
1  Tack vattenstorm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 november 2017 från mobil enhet

Riktigt missnöjd gå till la Martina istället för bra upplevelse. köttet var överstekt cognacen var vattnig och extremt lite i glaset påpeka det hela utan någon som helst respons

Datum för besöket: november 2017
Tack P5923DDpetera
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 oktober 2017 från mobil enhet

Vi var 4 personer som åt ribeye steak. Det var mycket bra och massor av mat

Tog lite lång tid att få in maten annars hade det fått 5

Datum för besöket: oktober 2017
1  Tack Niclas J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurant Taurus II tittade också på

Playa de las Americas, Arona
 
Playa de las Americas, Arona
 
Playa de las Americas, Arona
Los Cristianos, Arona
 

Besökt Restaurant Taurus II? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt