Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
16 personer tittar på det här hotellet
Booking.com
86 US$
View deal
Kostnadsfri avbokning till den 21-05-13
Boka nu, betala på plats
Hotels.com
88 US$
View deal
Kostnadsfri avbokning till den 21-05-13
Agoda.com
116 US$
76 US$
View deal
SPARA 40 US$
Kostnadsfri avbokning till den 21-05-09
Priceline86 US$
Expedia.com88 US$
travelup.com116 US$
Visa alla 18 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (3 963)
Filtrera omdömen
3 963 resultat
Medlemsbetyg
3 078
621
164
52
48
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
3 078
621
164
52
48
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 3 963 omdömen
Omdömet skrevs 10 mars 2020

Jose frábær þjónn frábær þjónusta. 5 stjörnur hér frá mér. Allir brosandi allir að gera allt sitt besta.. þeir á húsum alla daga ég myndi vilja búa hér ef ég gæti.. geri það þegar ég er orðin stór. Bara æði.

Datum för vistelsen: mars 2020
Restyp: Reste med familjen
1  Tack 121ingah
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 mars 2020

Toppenbra för hela familjen, passar både yngre barn och tonåringar. God mat och mycket att välja på i restaurangen (vi hade all inclusive), toppenservice, fina poolområden, rent och snyggt. Vi bodde i en härlig bungalow med solig uteplats, städning varje dag. En riktigt skön och avkopplande semester.

Datum för vistelsen: februari 2020
Restyp: Reste med familjen
2  Tack annakorshoj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 februari 2020

Fin omgivning, trevliga bungalows, god mat, jättebra service, trevlig personal, roliga aktiviteter, fina pooler, bra underhållning, städning varje dag, miljömedvetna, trevlig stad att promenera i och god stadsplanering
Jag rekommenderar det helhjärtat.

Datum för vistelsen: februari 2020
Restyp: Reste med familjen
2  Tack 873ingera
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 februari 2020

Utmärkt mat och trevlig personal med mycket god sevice. Rent o fint o välstädade bungalows. Härliga pooler som städas varje dag. Nära till shopping och fina bad. Ett ställe att verkligen rekommendera.

Datum för vistelsen: februari 2020
Restyp: Reste med familjen
2  Tack W208OZevaj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 februari 2020

Jag är väldig nöjd.
Med många valmöjligheter och väldigt god mat.
Trevlig personal och bra service.
Fint boende och goda drinkar.
Det är nära till shopping och stor köpgata.
Fina stränder och bra promenadstråk.
Något jag varmt rekommenderar.

Datum för vistelsen: februari 2020
Restyp: Reste med familjen
2  Tack J5329YKemmaj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen