Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra smakrik mat, vi var tre”
Omdöme om Mr Singh

Mr Singh
Boka bord
2
lör 19/9
20:00
Rankad som nr 2 av 293 Restauranger i Playa de las Americas
Prisklass: 1 US$ - 26 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 21 februari 2020 från mobil enhet

Bra smakrik mat, vi var tre personer som åt och tog med oss dogiebag hem. Provade några olika kycklingrätter. Allt var

Datum för besöket: februari 2020
Tack pasisimola
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (588)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 588 omdömen

Omdömet skrevs 20 februari 2020 från mobil enhet

Underbar mat med generösa tallrikar. Mycket trevlig personal som alltid såg till att man hade det bra under middagen. Vi var supernöjda med vår vistelse. Varma rekommendationer!

Datum för besöket: februari 2020
Tack emebjo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 februari 2020 från mobil enhet

Den här indiska lilla pärla åt vi gott på. Vi hade alla 5 i sällskapet olika rätter och vi hade inget att anmärka på.

Bra hjälpsam personal när vi beställde,
Något överlägsna och dryga men kanske som indier är...

Datum för besöket: januari 2020
Tack Jimmy J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 februari 2020 från mobil enhet

Har ätit på många av LAS americas indier
Denna är den bästa hittills enligt mig, vi beställde in tre olika rätter och alla var fantastiskt goda likaså bröden.
Kan verkligen rekommendera denna.
Och kommer absolut komma tillbaka för att pröva med från menyn

Datum för besöket: januari 2020
Tack niklasasberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 januari 2020

Indisk. Vi åt här i slutet av vår tre veckor långa vistelse, annars hade det blivit många fler besök. Mycket god mat och personalens bemötande var toppen. Missa inte att gå hit

Datum för besöket: januari 2020
Tack Bissemy
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Mr Singh tittade också på

 
Playa de las Americas, Arona
Playa de las Americas, Arona
 

Besökt Mr Singh? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt