Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Besök denna restaurang”
Omdöme om Vegas Grill

Vegas Grill
Rankad som nr 16 av 310 Restauranger i Playa de las Americas
Prisklass: 11 US$ - 34 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 21 april 2018 från mobil enhet

Fantastiskt god mat och trevlig personal. Hade varit en femma om allt hade flytit till 100 %//Bertil

Datum för besöket: april 2018
Tack Bertil L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (601)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1418 av 601 omdömen

Omdömet skrevs 27 mars 2018 från mobil enhet

En härlig tisdagskväll med god mat och magi, Aperol Spritz, Rioja, ryggbiff och kanariska potatisar med Mojo rojo

Datum för besöket: mars 2018
Tack Lasse-Vera
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 mars 2018 från mobil enhet

Fantastisk god och vällagad mat, snabb och bra service, trevlig underhållning som våra ungdomar gillad skarpt
Kan starkt rekommendera detta ställe

Datum för besöket: mars 2018
Tack Schandersson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 mars 2018 från mobil enhet

Fantastiskt god mat, servicen perfekt, José (the magician) outstanding. Kan verkligen rekommendera den här restaurangen.

Datum för besöket: februari 2018
Tack Carina O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 mars 2018

Vi blev mycket imponerande av Vegas Grill. Startade med ett glas fri champange och sedan jättegod mat, torsk. Trevlig betjäning och fräsch miljö. En trollkonstnär går runt från bord till bord och han var imponerande. Vi var där två kvällar. Kan rekommenderas!

Datum för besöket: mars 2018
1  Tack nilsson48
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Vegas Grill tittade också på

 
Playa de las Americas, Arona
Arona, Teneriffa
 
Playa de las Americas, Arona
Playa de las Americas, Arona
 

Besökt Vegas Grill? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt