Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (609)
Filtrera omdömen
609 resultat
Medlemsbetyg
244
227
91
30
17
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
244
227
91
30
17
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 609 omdömen
Omdömet skrevs 27 december 2017

Trevliga lägenheter, men enkla. Du kan lätt fixa frukost och lunch om du vill, bra utrustat kök för att vara på Gran Canaria. Stor terrass och "vardagsrum" och kök på nedre plan. På övre plan sovrum och badrum. Inga kackelackor (som brukar vara vanligt på GC) Bra städning och påfyllning av toapapper även på icke städdagar. Härligt poolområde med en bar i mitten. Tyvärr så reserverar gästerna solsängar tidigt på morgonen och så kommer de inte förrän efter lunch, trots att det inte är tillåtet. Men gör som vi - ta bort handdukar från reserverade sängar -. den som klagar på det kan vända sig till receptionen så får man reglerna upplästa igen :)
Lägenheterna ligger i block som en "fyrkant". Vi hade turen att få en lägenhet med eftermiddagssol. Dock så bodde vi grannar med RUI hotellet som hade störande jippon varje kväll fram till klockan 24.00. Inget gratis WIFI. Superbra läge i PDI och nära till köpcentrat Yumbo.

  • Bodde här: december 2017, reste som ett par
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Anne-Helene C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Gerard A, Gerente på Jardin del Sol Apartments, svarade på det här omdömetSvarade 28 december 2017
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you so much for sharing your Holiday Experience with us at Jardín del Sol, on your last trip to Gran Canaria.

As you made mention on your review, our location allows to be really close to the most interesting points in Playa del Inglés.

We hope to see you very soon, here with us, on your next Holiday Escape to our Island.

The Manager & The Staff

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 december 2017

Ett gammalt mysigt lugnt boende, som vi bott på ett antal gånger. Enda störande moment var underhållningen från Rio-hotellet, som tidvis var lite för högljudd.
Personalen får högsta betyg. Vi tyckte ibland att städ och utejobbare hade det slitigt, ( mycket trappor, tunga vagnar och gammal gräsklippare) men var glada och gjorde också vad de skulle. Receptionen får ett extra plus = tillmötesgående och språkkunniga. Köksutrustningen i lägenheterna bättre än genomsnittet. Svårt att ge utförlig beskrivning eftersom frågorna inte är på svenska

Tips för att välja rum: Det går att välja på poolutsikt och trädgård. Vi gillar trädgård men det är ju personligt.
  • Bodde här: november 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
2  Tack slol2015
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Gerard A, Gerente på Jardin del Sol Apartments, svarade på det här omdömetSvarade 22 januari 2018
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you so much, for posting your Holiday Experience at Jardín del Sol.

We are glad, to know that the apartment equipment, was completely fitted for you and usefull, hope made it your holidays confortable and easier.

We would be glad to have you here, next time you visit Gran Canaria.

Hope to see you very soon,

Sunny Regards,
The Manager & The Staff

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 december 2017 från mobil enhet

Under en vecka så fick vi städat rummet 2 gånger, trots hängande lapp om att vi ville ha det städat! Sura gubbar som jobbar i reseptionen, annars så är pool området fint och fin lägenhet. De har goda restauranger runt om.. dock är det några nattklubbar och en strippklubb som för väsen på natten..

Bodde här: december 2017, reste som ett par
Tack Alexandra S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Gerard A, Gerente på Jardin del Sol Apartments, svarade på det här omdömetSvarade 22 januari 2018
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you so much for sharing your Holiday Experience at Jardín del Sol.

Due to its location Jardín del Sol, is quite near to the Heart of the Playa del Ingles, daylife and nightlife. Playa del Inglés, offers to all visitors a wide range of entertainment, for all ages, places to visit, where to eat or have a drink, just a few minutes of walking.

We hope to see you again at Jardín del Sol, on your next Holiday Escape.

Sunny Regards,
The Manager & The Staff

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 december 2017

Lägenheterna är fungerande med all nödvändig utrustning. Sovrummet är en trappa upp och trappan kan vålla problem för den som inte är helt rörlig. Lägenheterna är lyhörda och dessutom störda från utsidan av klubbar belägna i samma byggnad på utsidan. En klubb var väldigt livlig mellan 04-08.
Städning var bra. Poolområdet är fint.
Ingen gratis wi-fi någonstans på hotellet. Även de vanligast kabelkanalerna måste köpas särskilt.

Tips för att välja rum: Undvik rum 23-28
  • Bodde här: december 2017, reste med vänner
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Tommy K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Gerard A, Gerente på Jardin del Sol Apartments, svarade på det här omdömetSvarade 22 januari 2018
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you so much for sharing your Holiday Experience here at Jardín del Sol.

We´re glad to read about our services and hotel given during your holidays with us.

CC Shopping Center Jardín del Sol, offers a wide range of local gastronomy, bar, International cuisine and Pubs, to all ages and kind of guests.

We hope to see you again on your next visit to Playa del Ingles and Gran Canaria.

Sunny Regards,
The Manager & The Staff

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 december 2017

Söker Du ett hotel direkt beläget vid sidan om en strippklubb och i samma byggnad som ett gaydisco? Då har Du kommit helt rätt! Vi fick rum 35 direkt beläget under ett disco. Efter 4 dygn stod vi inte ut längre, öppettider sex dagar i veckan 20.00-08.00. Trots vi betalt för 7 nätter checkade vi ut efter fyra sömnlösa nätter! Vi stod helt enkelt inte ut längre, aldrig mer! Rum 35 är värst, men även närliggande rum drabbas av discomusiken!

Bodde här: december 2017
1  Tack Ola M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Gerard A, Gerente på Jardin del Sol Apartments, svarade på det här omdömetSvarade 22 januari 2018
Google-översättning

Dear Guest

We regret very much not having reached your expectations, because of the noise caused by one of the premises located underneath our hotel.

Sincerely, we do not like that you have left with that taste, about our hotel. In the future, if you come back to visit us, please consider putting it in your reservation you want a quieter room.

Kind Regards,
The Manager & The Staff

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen