Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 867)
Filtrera omdömen
1 867 resultat
Medlemsbetyg
1 521
268
49
16
13
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 521
268
49
16
13
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 867 omdömen
Omdömet skrevs 8 augusti 2018 från mobil enhet

Det bästa hotellet som jag & min flickvän har bott på! Allt var perfekt, servicen, poolbaren & maten i poolbaren!

Kan även rekommendera restaurangen som ligger i hotellets entré Palmera Sur, men se till att boka tidigt ifall ni vill äta där, fullt varje kväll!

Bodde här: augusti 2018, reste som ett par
Tack Tom B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GoldByMarina, Front Office Manager på Gold By Marina, svarade på det här omdömetSvarade 11 augusti 2018
Google-översättning

Dear Tom B,

I want to express our whole team's gratitude for taking the time to share your experience at GOLD. Please know it was our pleasure having you as our guest, and to know you received the authentic, friendly and hight quallity service experience we pride ourselves in. You honor us with your veru kind words.

It would be our pleasure to welcome you back for another incredible stay when your travels bring you back to Gran Canaria.

Best wishes and a GOLD day!

Pablo-Front Desk

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juli 2018 från mobil enhet

Ett härligt och gemytligt hotell med trevlig personal.
Välstädat o fräscht.
En liten men mycket god frukost. Bra poler med många solstolar. Några bås som man kan vara lite själva i.
Kyla på rummen o bra sängar. Kunde varit en säng i stället för 2st som sitter ihop.

Bodde här: juli 2018, reste som ett par
Tack Daniel H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GoldByMarina, Front Office Manager på Gold By Marina, svarade på det här omdömetSvarade 17 juli 2018
Google-översättning

Dear Daniel H,

Thank you for choosing GOLD to stay in Playa del Inglés. We appreciate you for taking the time to share your experience. I am glad you had a nice stay with us and you enjoyed breakfast and sunbeds.

We look forward to seeing you again.

Best wishes and a GOLD day!
Pablo-Front Desk

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 maj 2018

Bodde under två veckor på detta underbara ställe!!
Fina rum, väldigt bra frukost och vilken service vid poolen!!
Personalen var verkligen toppen.
Läget på hotellet är mitt mellan stranden och city så det var ganska nära till allt!
Återkommer mer än gärna till detta hotell!!

Tips för att välja rum: Gärna högt upp
Bodde här: april 2018, reste som ett par
Tack PernillaH192
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GoldByMarina, Front Office Manager på Gold By Marina, svarade på det här omdömetSvarade 3 maj 2018
Google-översättning

Dear Pernilla H,

I want to express our whole team's gratitude for taking the time to share your experience at GOLD.

Please know it was our pleasure having you as our guest, and to know you received the authentic, friendly and hight quallity service experience we pride ourselves in. You honor us with your very kind words about our team. I am delighted to know that you enjoyed your room, breakfast, central location, and pool area.

We hope to welcome you again in the near future.

Best wishes and a GOLD day!
Pablo-Front Desk

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 april 2018 från mobil enhet

Världens finaste & bästa hotell! Otroligt trevlig & serviceminded personal, fräscha rum. Allt i toppskick! Poolservicen är helt underbar. Hit skulle vi verkligen kunna åka igen. Finns verkligen inget att klaga på!

Bodde här: april 2018, reste som ett par
Tack Oda B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GoldByMarina, Front Office Manager på Gold By Marina, svarade på det här omdömetSvarade 10 april 2018
Google-översättning

Dear Oda B
,
Thank you for choosing GOLD to stay in Playa del Inglés.

We appreciate you for taking the time to share your experience. I am glad you had an excellent stay with us.

I am delighted to know you enjoyed our rooms and pool area.

We look forward to seeing you again.
Best wishes and a GOLD day!
Pablo-Front Desk

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 april 2018 från mobil enhet

Var här under en vecka i juli 2017. Trevlig personal, fantastiska pooler plus bubbelpool och ångvattendusch på takterrassen
Poolbaren var super och frukosten var fantastisk!
Rummet var lyxigt inrett med tillgång till köksvrå och balkong med utsikt mot havet var fantastiskt!
Rekommenderar starkt att åka hit om en är ute efter en romantisk resa för två.

Bodde här: juli 2017, reste som ett par
Tack Beccisgbg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GoldByMarina, Front Office Manager på Gold By Marina, svarade på det här omdömetSvarade 3 april 2018
Google-översättning

Dear Beccisgbg,

Thank you for choosing GOLD to stay in Playa del Inglés. We appreciate you for taking the time to share your experience. I am glad you had an excellent stay with us. You honor us with your kind words about our staff. We are delighted to know that you enjoyed your rooms, the pool area and our varied breakfast.

We look forward to seeing you again.

Best wishes and a GOLD day! Pablo-Front Desk

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen