Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
171 US$
166 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Sol Barbacan Hotel(Playa del Inglés)
165 US$
156 US$
Melia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Boka nu, betala på plats
292 US$
276 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Pool
  • Restaurang
Bungalows Dona Rosa(Playa del Inglés)
93 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Barbados Servatur Apartments(Playa del Inglés)
75 US$
Booking.com
Se erbjudande
Occidental Margaritas(Playa del Inglés)
185 US$
174 US$
Barcelo.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Frukost ingår
  • Pool
Seaside Sandy Beach(Playa del Inglés)
Kostnadsfri avbokning till den 28/07
Boka nu, betala på plats
218 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Kostnadsfri avbokning till den 28/07
Boka nu, betala på plats
255 US$
237 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Pool
AxelBeach Maspalomas(Playa del Inglés)(Mycket prisvärt!)
Kostnadsfri avbokning till den 03/08
Boka nu, betala på plats
131 US$
128 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Apartamentos Dorotea(Playa del Inglés)
Kostnadsfri avbokning till den 03/08
603 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Omdömen (858)
Filtrera omdömen
858 resultat
Medlemsbetyg
352
327
113
54
12
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
352
327
113
54
12
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
4651 av 858 omdömen
Omdömet skrevs 5 april 2012

Hotellet var otroligt vackert och härligt. Trevlig personal.
Hårda sängar och täcket var inte det finaste. Det var en filt med två lakan på vardera sida.
Poolen var underbar och där man låg var det svalkade men varm. Man kan ju oftast känna att det är som en gryta med noll % svalkade vindar, men det var det absolut inte.
Maten var på buffé morgon och middag. Fast det var buffé så var middagen varierad varje kväll.

Nere vid den stora poolen fanns en liten lunch resturang som inte var speciellt dyr.
Jag rekomenderar att ligga på hotellet och njuta än stranden utanför. Vi var där 28/3-4/4

  • Bodde här: mars 2012
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack AlexandraRydberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 mars 2012

ett helt topp hotel fin personal trevligt bemötande och städning varje dag och underhållning varje kväll. hotellet ligger väldigt centralt nära till strand och resturanger både vid strandpromenad men också till ett köpcentra med resturanger. sen är det nära till busshållplats med. hade det blåst mindre skulle det vara ett drömställe. kicki

  • Bodde här: februari 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Apollo
3  Tack kristina f
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 februari 2012

Hotellet var riktigt bra. Vi hade bara frukost och åt (middag, lunch) aldrig på hotellet men frukosten var en av de bättre jag ätit på charter. Rummen var bra men ett tips är att inte ta havsutsikt under vintermånaderna då det blåser väldig mycket från havet. Servicen var helt kanon. Läget kunder inte varit bättre. 50 meter till stranden och närma till bra uteliv. Det är bara blåsten som gör att betyget inte blir en 5:a (ligger väldigt utsatt) och kanske hunden som skällde från grannen. Annars är det ett kanonhotell. Välj detta hotell och du kommer inte bli missnöjd.

Tips för att välja rum: Rummen var bra men ett tips är att inte ta havsutsikt under vintermånaderna då det blåser väldig mycket från havet. Välj baksidan så har du kvällssol och vindstilla. Inte den bästa utsikten kanske men du kan sitta på balkongen.
  • Bodde här: februari 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Apollo
2  Tack Johan R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 februari 2012

Ett fantastiskt hotell. Jättefin buffe både till frukost och middag.
Trevlig personal och ett välskött hotell.Kan verlkligen rekomendera hotellet

  • Bodde här: februari 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Apollo
2  Tack Pia B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 december 2011

Fräscht och fint hotell i perfekt läge. Mycket bra frukost och maten vid poolen var billig (club sandwich kanon, pasta dålig). Servicen vid poolrestaurangen sådär, däremot uppe i baren vid lobbyn jättebra. Lite snålt att ta extra betalt för safetybox och Internet vid allmänna utrymmen, men handlar å andra sidan inte om några jättesummor. Överlag var vi hur som helst kanonnöjda och kommer gärna tillbaka hit! Hotellets standard och läge i förhållande till priset - super!

  • Bodde här: december 2011
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack CillaR
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen