Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Hotel THe Anamar Suites(Playa del Inglés)
111 US$
102 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Pool
  • Restaurang
AxelBeach Maspalomas(Playa del Inglés)
102 US$
96 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Rabattmeddelande! 20 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 20 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 120 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Sol Barbacan Hotel(Playa del Inglés)
142 US$
131 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Cordial Biarritz Bungalows(Playa del Inglés)
177 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Pool
Seaside Sandy Beach(Playa del Inglés)
212 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
IFA Buenaventura Hotel(Playa del Inglés)
134 US$
123 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Pool
  • Restaurang
Bohemia Suites & Spa(Playa del Inglés)
276 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Bungalows Dona Rosa(Playa del Inglés)
103 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Apartamentos Dorotea(Playa del Inglés)
545 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Omdömen (6 117)
Filtrera omdömen
6 117 resultat
Medlemsbetyg
2 501
2 160
935
329
192
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
2 501
2 160
935
329
192
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 6 117 omdömen
Omdömet skrevs 3 mars 2018

Hög standard på hotellet med fyra stjärnor. Bra säng och madrass. Lite varmt på rummet. Hade AC men den funkade inte så bra el så kunde vi inte med den.
Fin glasad balkong med solstolar och fotpall. Tyvärr inget bord. Mycket bra ljudisolerat.

Tips för att välja rum: Vill man se havet så ska man bo mot omgivningarna och få eftermiddagssol. Mot poolen sol på vissa balkonger på fm.
Bodde här: februari 2018, reste med familjen
Tack 498evag
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Fran L, Director de Relaciones Públicas på Occidental Margaritas, svarade på det här omdömetSvarade 4 mars 2018
Google-översättning

Dear Eva,

We greatly appreciate the time you spent to share your recent holiday experience at our Occidental Margaritas hotel and we thank you for your kind review to Tripadvisor’s readers .

Regarding the air-conditioning, we are sorry if there was a problem with the functioning of the system in your room; we would have sent our maintenance staff immediately to repair it had we known.

We also would like to thank you for your highlight on the comfort of our beds because at Occidental Hotels we are fully aware that a basic function in any hotel is to guarantee comfortable and satisfying nights' sleep to our guests, therefore we pay the finest attention when it comes to choosing the mattresses for our beds.


Dear Guest,

We greatly appreciate the time you spent to share your recent holiday experience at our Occidental Margaritas hotel and we thank you for your kind review to Tripadvisor’s readers .

Regarding the air-conditioning, we are sorry if there was a problem with the functioning of the system in your room; we would have sent our maintenance staff immediately to repair it had we known.

We also would like to thank you for your highlight on the comfort of our beds because at Occidental Hotels we are fully aware that a basic function in any hotel is to guarantee comfortable and satisfying nights' sleep to our guests, therefore we pay the finest attention when it comes to choosing the mattresses for our beds.

Once more we thank you for choosing our hotel for your holiday and thank you for considering the Occidental Margaritas a high standard hotel. We would like to have the opportunity to serve you again in the future.

Kind regards.
.








Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 februari 2018

Vi hade helpension och var supernöjda. Trevlig och tjänstvillig personal. Bra variation på maten där varje dag hade ett tema (asiatiskt, Italienskt osv). Man kan välja finare viner till maten för en extra kostnad. En kväll på A la carte restaurangen ingick i vistelsen.
Tre poolområden finns, en av dem är för mycket små barn.
Buss till stranden avgår flera gånger om dagen.

  • Bodde här: januari 2018, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Olle N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 januari 2018

Perfekt hotell för både barn familj och par då det är 2 byggnader och den ena sidan är lite lugnare än den andra. Bra för barn underhållning/lekplats.Vi har bara positivt att säga om detta hotell och vi kommer absolut komma tillbaka.

  • Bodde här: december 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Barcelo Hotels & Resorts
2  Tack 871annikah
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 januari 2018 från mobil enhet

Jättefint hotel och Jul och Nyår firades på det allra bästa sätter med fullt med skaldjur, Cava och musik och shower. Ett internationellt hotel så de firade julafton den 25/12 och det gjorde ingenting. Kul att det var så många nationaliteter. Tycker verkligen man ska ha all inclusive, man lägger till så lite mot man får. 2 olika ställen att hänta snacks (mat) och alkohol och dryck + 3 barer, underhålling för barn och sen vuxna varje dag. Många aktiviteter att vara med om man vill. Lätt att gå ner till stranden, men de har gratisbussar både till Playa de Ingles stranden och Maspalomas flera turer om dagen. Nära till mycket utanför. Vi fem älskade detta hotel och maten är fantastisk!

Bodde här: december 2017, reste med familjen
Tack asemoberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Fran L, Director de Relaciones Públicas på Occidental Margaritas, svarade på det här omdömetSvarade 11 januari 2018
Google-översättning

Dear guest,

Thank you for sharing your feedback on your recent holiday experience among us, our main goal being to ensure we keep on delivering unforgettable holiday experiences to our guests, your comments are crucial in this process therefore we highly value your time and your review.

We are very happy that you enjoyed the Christmas dinners, we have worked very hard so that our customers enjoy services with variety and quality.

We are thrilled you enjoyed the varied entertainment program organized by our professional team and We are glad to read that you really enjoyed our unbeatable location to visit the wonders of a vacation in Gran Canaria.

Once more we thank you for choosing our hotel for your holiday and very much look forward to having the opportunity to serve you again in the future.

Kind regards

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 januari 2018

Vi stannade en vecka under julen och kan verkligen rekommendera hotellet.
Något slitet rum men sköna sängar och underbar utsikt. Vår dotter deltog i de dagliga aktiviteterna för barn och älskade det. Maten är god och rätt varierande.
Vi körde all inclusive och det var kul att få blanda till sin dricka själv.
Vi åker gärna tillbaka.

  • Bodde här: december 2017, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Barcelo Hotels & Resorts
Tack annamY2867EI
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Fran L, Director de Relaciones Públicas på Occidental Margaritas, svarade på det här omdömetSvarade 2 januari 2018
Google-översättning

Dear Anna,
In the first place, we would like to thank you very much for sharing this great review of your recent stay at Occidental Margaritas. We are thrilled that you have enjoyed your stay and that you chose Occidental Hotels & Resorts to spend your Christmas holidays. The entire team works very hard to ensure that we deliver a high standard of service and a warm, memorable experience.
We also would like to thank you for your highlight on our comfort and beautiful beds because at our hotel we are fully aware that a basic function in any hotel is to guarantee comfortable and satisfying sleep to our guests. We are very pleased to read that you did like the room we accommodated you in and the lovely views.
Children are always very welcome among us and are kept entertained by our professional Mini Club staff who organizes a wide range of activities for our little guests with enriching games and fun sport activities designed to expand kids’ horizons and create new friendships in a multicultural environment, it is indeed very rewarding to read that your daughter left with nice memories of her holidays among us.
We also greatly appreciate your comments on the quality and variety of our buffets because our talented team of Chefs make their best efforts to please everyone’s palate, therefore it is indeed very rewarding to read that we were able to conquer yours.
Once more we thank you for choosing our hotel for your Christmas holidays we will love to have the opportunity to serve you again in the near future.

Best regards and wishes for this new year.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen