Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Cordial Biarritz Bungalows(Playa del Inglés)
Kostnadsfri avbokning till den 27/07
211 US$
Hotels.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Pool
AxelBeach Maspalomas(Playa del Inglés)(Mycket prisvärt!)
Kostnadsfri avbokning till den 28/07
Boka nu, betala på plats
104 US$
Hotels.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Rabattmeddelande! 10 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 10 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 115 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

166 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Barbados Servatur Apartments(Playa del Inglés)
80 US$
Booking.com
Se erbjudande
Occidental Margaritas(Playa del Inglés)
Kostnadsfri avbokning till den 27/07
Boka nu, betala på plats
174 US$
167 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Gratis frukost
  • Pool
Bohemia Suites & Spa(Playa del Inglés)
241 US$
Orbitz.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Boka nu, betala på plats
221 US$
213 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Pool
Apartamentos Dorotea(Playa del Inglés)
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
MUR Aparthotel Buenos Aires(Playa del Inglés)
TripAdvisor
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (1 400)
Filtrera omdömen
1 400 resultat
Medlemsbetyg
877
397
95
18
13
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
877
397
95
18
13
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 1 400 omdömen
Omdömet skrevs 6 februari 2018

Mycket trevligt bemötande vid incheckning.
Rent och fint på hela hotellet.
Helt underbar personal.
Maten är det bra variation på och väldigt vällagad.
Kan verkligen rekommendera hotellet och tveka inte på att ta all inclusive.
Vi kommer säkert hit fler gånger.

Bodde här: februari 2018, reste som ett par
Tack mikaelw946
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
U_Matas, Director General på Seaside Sandy Beach, svarade på det här omdömetSvarade 12 februari 2018
Google-översättning

Dear Mikael,

Thank you very much for your review and recommendation on Tripadvisor.

As it is our biggest aim to make our guests feel welcome and well taken care of, your kind words about the wonderful staff and caring service at your arrival are very much appreciated.
I have already shared your comment with the entire team to ensure they receive all the recognition they deserve.

Furthermore, we are glad that we could convince you with the choice and variety of our food. Our chefs are very passionate about their work and love to pamper our guests with lavish buffets and high- quality delicacies.

It was a pleasure having you and we hope to welcome you back soon.

With very best regards,
Ursula Matas, General Manager Seaside Sandy Beach****

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 januari 2018

Jag har rest mycket, sandy beach är ett av de bästa hotell jag bott på.
Fina rum, uppvärmd pool, god mat, rent och snyggt, rekommenderas varmt.
Jag hade med min dotter och vi blev väl bemötta av personalen, blev bjudna på champagne när vi checkade in. Kan absolut tänka mig att åka hit igen.

  • Bodde här: januari 2018, reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Stefan G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
U_Matas, Director General på Seaside Sandy Beach, svarade på det här omdömetSvarade 31 januari 2018
Google-översättning

Dear Stefan,

Thank you so much for sharing such a thoroughly positive feedback on Tripadvisor. It is a delight to read that our Seaside Sandy Beach is one of the best hotels you have ever stayed in!

Your compliments towards our renowned food and spotlessly clean facilities are very much appreciated. Our team works tirelessly to keep everything in perfect conditions, thus your recognition was a great motivation for all!
How nice that you and your daughter felt well looked after at all times and that our staff could contribute to the success of your vacation!

We hope to have the pleasure of welcoming you back for another memorable holiday.

Many kind regards on behalf of the entire team,
Ursula Matas, General Manager Seaside Sandy Beach****

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juni 2017 från mobil enhet

Åk inte hit om ni ska resa själv, otrevlig personal som tar par och sällskap före . Jag kommer inte att resa hit igen. Var problem att få en flaska vatten tom till deras mini gym läs cardio gym(cyklar, treadmills- löpmaskiner och några crosstrainer) trots att jag bokat all inklusive. Hotellet är fräscht i sig men personal kan knappt engelska och kandidat varken tyska eller spanska blir det svårt. Krångligt med deras all inklusive då man inte har armband( som de flesta andra all inclusive) Ett leende på läpparna vore inte skadligt för personalen.
.

Bodde här: juni 2017, reste ensam
1  Tack Tanja J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
U_Matas, Director General på Seaside Sandy Beach, svarade på det här omdömetSvarade 4 juli 2017
Google-översättning

Dear Tanja,

Thank you for taking the time to review your stay with us.

Please accept our sincere apology for having failed so far to meet your expectations. We all work hard to serve our guests with a faultless stay and create special memories for them. We usually receive a very positive feedback about our friendly and personalised service and it saddens me to read that you felt that this was not the case. We are an international team and have international guests and we love to connect with our guests, so we all speak several languages, apart from Spanish, also English, German, French etc.
Concerning the swipe card, please be informed that we have chosen this system because it serves as a stock control and also many of our guests consider it to be uncomfortable to wear wristbands during the entire stay.

Once again, please accept our apologies for not having met your expectations. We are very disappointed, as it is our biggest aim to serve all our guests with a wonderful experience. I hope to have the chance to speak to you personally as you are still here onsite.


Kindest regards,
Ursula Matas, General Manager Seaside Sandy Beach****

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 april 2017 från mobil enhet

Vi har bott på detta hotell två gånger, totalt 3 veckor med all inclusive och det kommer alltid att vara en favorit för mig och min sambo. Hotellområdet är mysigt, personalen är väldigt trevliga och serviceinriktade. Men det allra bästa är ändå maten! Stor variation på utbudet varje dag. Olika teman vid varje middag, färskpressad juice till frukost, eget bageri som gör väldigt gott bröd. Goda men lite starka drinkar. Rekommenderar alla att ta all inclusive då det är värt varenda krona.
Boka även jacuzzi som finns på våning 10 och 11, kostar endast 50 EUR och man får vara ett helt gäng. Där finns även telefon som går direkt till baren, så det är bara att ringa efter dryck när som helst.

Bodde här: oktober 2016, reste med vänner
Tack Siltamaki
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
U_Matas, General Manager på Seaside Sandy Beach, svarade på det här omdömetSvarade 19 april 2017
Google-översättning

Dear Seaside Sandy Beach guest,

Thank you for having returned to your second home and for leaving such a lovely review. It is a delight to see that once again we could live up to your entire expectations.

I particularly want to thank you for your words of praise towards our caring personnel and renowned gastronomy! We are glad that you especially liked the freshly made bread, the fresh orange juice and the country-themed dinners.

How nice to learn that you very much enjoyed our private Jacuzzi! It is indeed the ideal place to unwind.

With this said, we wish to thank you again for your trust and recommendation. It would be wonderful to welcome you back soon.

With my very best regards,
Ursula Matas, General Manager Seaside Sandy Beach****

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 april 2017 från mobil enhet

Helt enkelt suveränt servicen är på toppnivå! Alla är väldigt trevliga och vänliga! Hade bokat All Inclusive och det kan man knappt ångra, har rest med all inc i 11 år och det har blivit ett antal resor... men detta är den absolut bästa maten vi nånsin haft, inte sista gången på detta hotell! Kan bara varmt rekommendera det ❤

Bodde här: april 2017, reste som ett par
3  Tack Annica G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
U_Matas, General Manager på Seaside Sandy Beach, svarade på det här omdömetSvarade 7 april 2017
Google-översättning

Dear guest,

tack så mycket for your lovely feedback. I am thrilled to read how much you have enjoyed your time with us and that our friendly team was able to contribute to the success of your stay.

As our cuisine is one of our trademarks, your words of praise about our all inclusive offer being by far the best one you have had in 11 years of travelling is a huge boost of motivation for our chefs.

We loved pampering you here at the Seaside Sandy Beach and are already looking forward to your return.


Hälsningar,
Ursula Matas, General Manager Seaside Sandy Beach****

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen