Poolområdet får högt betyg av oss eftersom poolen är uppvärmd till 25 grader. Antalet solstolar matchar dock inte antalet gäster, så det händer då och då att dom som inte paxar solstolar direkt på morgonen blir utan solstol, trots att de är ”förbjudet” att lägga sin handduk på solstolen när man inte använder den. Vissa hotellgäster bär även iväg en solstol till sin terass, och då står den ibland kvar där till deras förfogande följande morgon.
Vi hade frukostbuffé inkluderat i priset, och frukosten får högt betyg både från mig och min sambo som är glutenintolerant. Dock innehöll vissa saker gluten, och glutenfritt alternativ erbjuds inte alltid. Testade även hotellets à la cart resturang någon gång till lunch, det var helt ok smakmässigt men utbudet i menyn var ganska begränsad. Glutenfria alternativ till bröd finns, men inte exempelvis glutenfri pasta.. det drar ner betyget, särskilt eftersom det är lite för långt att gå i värmen...Jag och min sambo bodde på hotellet i mars 2023. Vi hade rum med terass på markplan och i rummet fanns allt man behöver… stor dusch, kök, kastruller och annat för matlagning, kaffebryggare, kylskåp, tv, hårfön etc. Sängen var helt ok, jätte bra kuddar. Det som drar ner betyget något är att sängen är tvådelad och lätt glider isär, samt att dörren till toaletten är en skjutdörr av frostat glas utan lås. ”Det som händer på toaletten, stannar inte på toaletten” -om man säger så..
Vi hade frukostbuffé inkluderat i priset, och frukosten får högt betyg både från mig och min sambo som är glutenintolerant. Dock innehöll vissa saker gluten, och glutenfritt alternativ erbjuds inte alltid. Testade även hotellets à la cart resturang någon gång till lunch, det var helt ok smakmässigt men utbudet i menyn var ganska begränsad. Glutenfria alternativ till bröd finns, men inte exempelvis glutenfri pasta.. det drar ner betyget, särskilt eftersom det är lite för långt att gå i värmen till närmaste lunchrestaurang.
Det finns en supermarket precis utanför hotellet, och 1st resturang inom 500 meters avstånd från hotellet. För ett större utbud måste du gå en 10-12 minuters promenad i riktning mot yumbo shopping center. Lite avlägset tycker jag som föredrar att slippa gå långt i värmen för att exempelvis äta lunch.Mer
Visa färre