Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Omdömen (1 702)
1 702 resultat
712 av 1 702 omdömen
Omdömet skrevs 15 november 2022 från mobil enhet

Vi hade en junior lägenhet med utaikt mot masplomas, det var vi nöjda med. Bra städning, bra restaurang med olika teman till middagen varje dag, finns ett bra gym och olika träningsklasser man kan anmäla sig till gratis. Finns gott om solstolar och flera olika pooler. En del skriver i sina recentioner att hotellet är slitet men det var inget vi reagera för. Vi var här 2019 och då användes engångs plastmuggar till allt vid poolområdet men nu har man fått ordning på miljöarbetet. Hotellet ligger ca 30 minuters promenad till stranden playa ingles och hotellet har buss som går till playa maspalomas, vi tyckte det blåste för mycket nere på stränderna, var dock lagom blåst på hotellet så vid poolerna var det bäst att vara. Totalt var det en fin semester på hotellet men inget hotell är helt felfritt. Jag fyllde år vid vistelsen och fick ett gåvokort på en cava till middagen av hotellet, det glömde tyvärr personalen i restaurangen bort så det var lite pinsamt och inget man ville påminna om. Man får provligga solstolarna för några fåtal var
slitna så ryggstödet gjorde ont när man låg i dom. Totalt sett rekomenderas dett hotell och dess all inclusive.

Datum för vistelsen: november 2022
Tack 117ralphk
Laura Falcon Garcia, Guest Services / Front Office på Sunprime Atlantic View, svarade på det här omdömetSvarade 22 november 2022

dear 116 ralphk,
Thank you so much for taking your time to give us your feedback on your stay here on TripAdvisor. We are glad to read that you enjoyed your holiday with us and that you are pleased over our installations, food and services! Hope to see you here for your next visit in Gran Canaria!
Best regards

Omdömet skrevs 13 november 2022 från mobil enhet

Fräscht, rent, trevligt, fina rum med balkong och litet kök. Poolområdet fint med vattengympa och andra träningar att tillgå. Hade inga måltider men kunde köpa frukost etc på närliggande sparköp. Fem min promenad till närmaste restauranger. Tyvärr långt till stranden, 30 min promenad men det gick bussar till stranden.

Datum för vistelsen: november 2022
Tack christinaj653

Dear christinaj653,
Thank you for sharing your time with us. We really appreciate your opinion. Please, we hope to see you soon and we wish to welcome you again at anytime.
Best regards.

Omdömet skrevs 13 september 2022 från mobil enhet

Det finns en del att göra för att bli ännu bättre. Hade rum med terass och poolaccess. Poolen håller på och rämnar. Mosaiken lossnar och ligger lös i poolen. Fogarna är svarta mm. Terrassen var hemsk att sitta på då det kryllade av kackerlackor på kvällarna. Även i lägenheterna fanns det flera st. Det behövs sanering. Flera år sedan jag varit på ett hotell med så många. Toastolen var helt lös och vippade. Fixades i och för sig snabbt efter att vi sagt till. Den stora tavlan över soffan ramlade ner. Var tejpad i väggen????Vi hade inte all inclusive och saknade bröd,pålägg mm i affären. Och det var väldigt snålt med porslinet. Bara stora tallrikar. Behövs assietter.Det behövs däremot inte både kapselmaskin och kaffebryggare. Till sist: det vore bra om det fanns förtydligat vad som gäller vid accesslägenheterna för grannar. Får man gå förbi vid poolkanten till sin lägenhet eller har man köpt terass ända till vattnet.Det var också fruktansvärt varmt i loungen på kvällarna. Behövs aircondition med kyla.

Datum för vistelsen: september 2022
Restyp: Reste med vänner
Tack 695margitag
Laura Falcon Garcia, Guest Services / Front Office på Sunprime Atlantic View, svarade på det här omdömetSvarade 15 september 2022

hello 695margitag!

Thank you for getting back to us with feedback. It is sad that you felt so dissatisfied and I am very sorry to see that your stay was not up to your expectations.
We are always looking for ways to better our service, and your feedback is a very important part of that process.
If you like to tell us further about your experience. I would be very happy if you could e-mail me on atlanticview@sunprime.net so we could know more about your stay with us and improve our daily work here at our hotel.

Kind Regards,
Front Office.

Omdömet skrevs 16 augusti 2022 från mobil enhet

Bodde nyligen två veckor på detta hotell med min sambo.
Vi är mycket glada och nöjda med vår vistelse där. Vi bodde i en enrums classic suite med utsikt över Maspalomas, och VILKEN utsikt!!! Jag hade mailat hotellet innan och önskat ett rum så högt upp som möjligt med fin utsikt och blev så glad att vi fick det, ett rum högst upp med den finaste utsikten man kan tänka sig!
Rummet var rymligt och balkongen lagom stor. Städningen var jättebra varje dag.
Frukosten var bra, likaså maten oftast. Vi hade All inclusive, men utbudet var inte lika stort som vi haft på andra hotell dock.
Det vi tyckte var speciellt bra med hotellet var de fina pool områdena. Härliga pooler med mycket solstolar, det vi som många andra saknade var musik! Det var lite tråkigt att det verkligen var väldigt tyst oftast..
Löget var vi faktiskt också nöjda med fast det ligger en bra bit bort från stranden, taxi bilar stod utanför hela tiden och det var billigt.
Det bästa med detta hotellet, som andra också redan sagt är verkligen personalen! Vi har bott på många hotell genom åren och kan lugnt säga att här arbetar människor som trivs med sina jobb och gör allt för att varje gäst ska känna sig välkommen och må bra varje dag. Hälsningar speciellt till Pabblo och Ivan som var så trevliga och skämtsamma, roliga att små prata med varje gång vi sågs.
Det här var vårat första besök på Sunprime, men inte det sista. Vi kan varmt rekommendera det till andra.

Datum för vistelsen: juli 2022
Tack Lena L
Oscar RG, Gästservice/reception på Sunprime Atlantic View, svarade på det här omdömetSvarade 21 augusti 2022

Hej Lena L! Tack för ditt senaste besök här på hotellet! Vi blir glada att läsa att hotellet passade dig bra och att du uppskattade helheten! Ett extra tack för att du belyser Pablo och Ivan i restaurangen, vi är så hedrade att ha dem i vårt serviceteam!! Hoppas vi snart får se dig här igen!
Vänlig hälsning
Oscar RG
Sunprime Atlantic View

Omdömet skrevs 25 juli 2022 från mobil enhet

Nu har vi varit här i snart en vecka ! Det är bland de bästa hotellen vi bott på . Det har varit kanon service från Arlanda och hela tiden på hotellet. Alla är trevliga . Maten är supergod . Drickarna kanonbra . Olika teman på maten varje dag och fint upplagt, snabba och alltid rent och snyggt.
Tre timmar har man på sig att tajma de olika måltiderna .
Två saker att påpeka men ingen big deal . Sängarna är två 90 som lätt glider isär och matsalen sakar AC så det blir väldigt varmt att äta trots flertalet fläktar .
Men som sagt det är småsaker för totalupplevelsen är…vi kommer tillbaka

Rumstips: Ta all incl .
Datum för vistelsen: juli 2022
2  Tack Malmen77
Oscar RG, Guest Services / Front Office på Sunprime Atlantic View, svarade på det här omdömetSvarade 5 augusti 2022

Hej Malmen77 och tack för att du ville dela med dig av din semester här på tripadvisor! Det glädjer oss att läsa att du är nöjd med din semester och att du kommer tillbaka till oss snart igen! Vi önskar dig ett trevligt helg! Oscar RG, Sunprime Atlantic View