Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goda tapas och jättetrevlig personal!”
Omdöme om Tango Tapas

Tango Tapas
Boka bord
2
ons 23/9
20:00
Rankad som nr 64 av 353 Restauranger i Playa del Inglés
Certificate of Excellence
Prisklass: 15 US$ - 30 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Lokal mat
Middagsalternativ: Middag, Sent på kvällen, Frukost, Bokningar
Omdömet skrevs 22 februari 2020

Var ett sällskap på 6 personer varav en vegetarian. Fick väldigt bra service och maten var utmärkt. Bokade god paella som man bara kan förbeställa men som var värd att vänta på. Sangria, musik och härligt värdskap gjorde detta till ett ställe vi gärna återkommer till.

Datum för besöket: februari 2020
Tack LottaMagnusson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (896)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 896 omdömen

Omdömet skrevs 21 februari 2020 från mobil enhet

Dålig service, förmodligen för mycket folk och för lite personal. Vi blev bortglömda mitt i serveringen. Då var vi ändå ett sällskap på 8 personer.
Maten var inte särskilt bra. Det som vsr ok var sjömaten. Kötträtterna var under all kritik. Vi gick alla därifrån hungriga, trits att vi tog fler än de rekommenderade antalet rätter.

Datum för besöket: februari 2020
Tack 410erikas410
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 februari 2020

Hade gått förbi stället och inte noterat det, såg inte så inbjudande ut när vi gick förbi. Väldigt bra personal som tipsade och gick igenom allt innan beställning. Vår tapas var det bästa jag ätit. Gå in här och ät :)

Datum för besöket: februari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 451joakima
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 februari 2020 från mobil enhet

Skulle boka bord på Capaco Tapasbar men bkev informerade att den flyttat hit. Samma meny och samma kock och även ägaren till Capaco fanns på plats. Blev lika bra som vid våra besök på den ”gamla” restaurangen. Lika goda tapas, gott vin och trevligt bemötande. Självklart besöktes Tango ytterligare en gång.

Datum för besöket: februari 2020
Tack Susanne A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 januari 2020 från mobil enhet

Bästa tapas i PDI med vällagad mat av god kvalitet. Mysigt ställe med trevlig personal. Boka bord är alltid bra!

Datum för besöket: januari 2020
Tack StinaLundgren
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Tango Tapas tittade också på

Playa del Inglés, Maspalomas
Playa del Inglés, Maspalomas
 

Besökt Tango Tapas? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt