Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“lassegod”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 11 sidor till!
IFA Interclub Atlantic Hotel
Rankad som nummer 7 av 19 hotell i San Agustín
MiljöledareSilvernivå
Huskvarna, Sverige
Nivå 2 Skribent
8 omdömen
5 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 8 hjälpsamhetsröster
“lassegod”
Omdömet skrevs februari 28 2012

Mycket bra hotell med en enastående inhägnad park. Flera pooler och en enorm tillgång på solsängar gratis, fräscha WC runt hela parken Nära till snackbarer som serverar utmärkt mat som pizza varm korv hamburgare salladsbuffe läsk öl vin drinkar kaffe av alla slag och glass. Tänk vilken lycka för barnfamiljer med fri tillgång till glass korv och läsk. Personal som hela tiden går runt och ser till att du trivs och som blir kompisar med dina barn. Senare på kvällen kommer samma personal efter middagen och har en lektimme med dina barn De älskar detta och alla kan vara med. Vilket varierat utbud med frukost lunch och middag, så mycket att välja på, något passar ju för envar. Vilka fina shower för oss vuxna var kväll. Lunch paket får du med dig om du gör egna utflykter men säg till kvällen före att du vill ha det. Hög säkerhet inom hotellets område, endast hotellets gäster kommer in, det är höga staket och galler runt anläggningen. Och för den som vill är det ju bara ett stenkast ned till den underbara playan. Några hundra meter att gå och sen en trappa med 153 steg ned till playan. Puhhh man fick ju kondition på köpet när man gick hem. Från playan är det fina belagda stigar att vandra på ut till berömda playa Ingle och Maspalomas En rask promenad ditut fram och tillbaka tar ca: 60 min. Totalt sett ett toppenhotell i lugn familje miljö som passar för barnfamiljer och de som vill koppla av. Prisvärt, inte en extra krona behöver man spendera på detta all inklusive hotell.

  • Bodde där i Februari 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Apollo

Till hjälp?
4 Tack lassegod
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme

2 839 omdömen från resenärer

Medlemsbetyg
    784
    1 253
    518
    174
    110
Se omdömen för
1 475
872
42
6
Betygsöversikt
  • Läge
  • Sovkvalitet
  • Rum
  • Service
  • Standard
  • Renlighet
Tips från resenärer hjälper dig att välja rätt rum.   Rumstips (28)
Datum | Betyg
  • Danska först
  • Engelska först
  • Franska först
  • Italienska först
  • Nederländska först
  • Norska först
  • Polska först
  • Portugisiska först
  • Ryska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Tyska först
  • Ungerska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Skellefteå, Sverige
Nivå 4 Skribent
25 omdömen
9 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 24 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs februari 14 2012

Hotellet var enkelt men rent och snyggt.Sängarna var hårda men funkade Jättefint poolområde ,lite kallt i poolerna men det gick bada. Maten var god och det fanns alltid mycket att välja på. Det fanns också öl(god) vin och drinkar. Allt var helt okey.

  • Bodde där i Februari 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Apollo

Till hjälp?
4 Tack annah54
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Stockholm, Sverige
1 omdöme
Omdömet skrevs februari 10 2012

God och fräsh mat! Mycket bra hotel om du reser med barn. Långt till stranden.

Tips för att välja rum: Familjerummen fungerar bra om du reser med två barn, fanns babysäng.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde där i Februari 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Apollo

Till hjälp?
Tack sesust
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Vejbystrand
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs februari 9 2012

Trevligt och fint hotell med fint poolområde och park med palmer. All inclusive maten var god med bra variation och flera olika rätter. Alla borde kunna hitta något som passar varje dag. Hotellets personal gav god service och ett vänligt bemötande. Animations teamet var duktiga på att engagera i olika aktiviteter som olika sorters gympa, boule, beachvolley, luftgevärsskytte, bågskytte, dart, fotboll. Vi bodde i familjelägenhet med balkong och terass. Den var fin och städningen funkade bra. Enda nackdelen var de hårda sängarna.
Snacks och glass så mycket man kunde äta. Hamburgare Korv Pizza. Allt gott. Även ölen som man själv gick och tog var helt OK. Riktigt god faktiskt.
Vi rekommenderar detta hotell som även är väldigt prisvärt.

  • Bodde där i Januari 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Apollo

Till hjälp?
2 Tack Bengt P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skara
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs februari 6 2012

Det var trevligt och jättefint hotellområde med mycket palmer och blommor. Personalen var trevlig och serviceinriktade. Städningen på rummen och de allmänna toaletterna var jättebra.
Maten godare än på All Inclusive i t.ex. Hurghada.
Poolerna var kalla men en va rlite uppvärmd, så det gick och bada lite grann. Men inte kallare än en pool i Sverige på sommaren antar jag.
Vi är överlag nöjda. Inte alls så illa som vissa nadra beskrivit hotellet här.
Det kolsyrade avttnet i automaterna är gott och går bra att dricka. Ölet jättegott, så även det mousserade vinet. Honungsrommen måste testas.

Tips för att välja rum: Om du har möjlighet att välja rum, se till att du får ett ut mot vägem, då det är sol på den sidan ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde där i Januari 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Apollo

Till hjälp?
2 Tack Memmsan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av San Agustín
0.7 km bort
Melia Tamarindos
Melia Tamarindos
Nr 6 av 19 i San Agustín
1 723 omdömen
1.1 km bort
Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel
4.5 km bort
Occidental Margaritas
Occidental Margaritas
Nr 18 av 134 i Playa del Inglés
4 586 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
2.5 km bort
IFA Continental Hotel
IFA Continental Hotel
Nr 23 av 134 i Playa del Inglés
2 434 omdömen
6.5 km bort
Dunas Mirador Maspalomas
Dunas Mirador Maspalomas
Nr 60 av 216 i Maspalomas
2 929 omdömen
4.5 km bort
HD Parque Cristobal Gran Canaria
HD Parque Cristobal Gran Canaria
Nr 22 av 134 i Playa del Inglés
1 555 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt IFA Interclub Atlantic Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om IFA Interclub Atlantic Hotel

Verksamhet: IFA Interclub Atlantic Hotel
Adress: C/ Los Jazmines 2, 35100 San Agustín, Maspalomas, Gran Canaria, Spanien
Region: Spanien > Kanarieöarna > Gran Canaria > Maspalomas > San Agustín
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Restaurang Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 3 av Miljöhotell i San Agustín
Nr 3 av Familjehotell i San Agustín
Nr 5 av Strandhotell i San Agustín
Prisklass (per natt): 905 kr - 11 465 kr
Hotellklass:3-stjärnigt — IFA Interclub Atlantic Hotel 3*
Antal rum: 420
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Ebookers, World Independent Hotel Promotion, Hotels.com, Expedia, TripOnline SA, 5viajes2012 S.L. och Hotelopia så att du tryggt kan boka med IFA Interclub Atlantic Hotel. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Hotel Ifa Interclub Atlantic
Ifa Interclub Atlantic San Agustin

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt