Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel
Visa priser
Gillar du att spara pengar? Vi söker igenom upp till 200 webbplatser för att hitta de lägsta priserna
Hotell i närheten
Hotel Rocas Rojas(San Agustín)
Visa hotell
Hotel Folias(San Agustín)
Visa hotell
  • Fri parkering
  • Pool
Melia Tamarindos(San Agustín)
Visa hotell
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
Visa hotell
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Dunas Don Gregory(San Agustín)
Visa hotell
Certificate of Excellence
  • Frukost ingår
  • Pool
Sunsuites Carolina(San Agustín)
Visa hotell
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Visa hotell
Certificate of Excellence
  • Frukost ingår
  • Pool
Visa hotell
  • Pool
  • Restaurang
Apartamentos Norcopia(San Agustín)
Visa hotell
Certificate of Excellence
    Visa hotell
    Certificate of Excellence
    • Pool
    • Precis vid stranden
    Omdömen (3 813)
    Filtrera omdömen
    3 813 resultat
    Medlemsbetyg
    2 055
    1 096
    439
    141
    82
    Resenärstyp
    Tid på året
    SpråkAlla språk
    Fler språk
    2 055
    1 096
    439
    141
    82
    Läs vad resenärer säger:
    FiltreraAlla språk
    Listan uppdateras ...
    49 av 3 813 omdömen
    Omdömet skrevs januari 20 2018

    Vi hade några underbara dagar på Gloria Palace. Vi bodde i ett familjerum, stort, rymligt och välstädat. Servicen var helt fantastisk och vi återvänder gärna! Vi firade min mans 50-årsdag och kunde inte valt ett bättre ställe för att göra det!

    Bodde här: Januari 2018
    1  Tack Ulrika E
    Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
    GLORIA_TH, Director General på Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel, svarade på det här omdömetSvarade januari 21 2018
    Google-översättning

    Dear Ulrika,

    Thank you for choosing GLORIA San Agustin Thalasso & Hotel**** and the time that you have spent sharing your experience on Tripadvisor.

    Thank you very much for your lovely review. Our main goal is customer’s satisfaction. Your review means an encouragement for all our team to improve our service day by day.

    We hope to see you all together soon at GLORIA.

    Best regards from San Agustin,

    Yarinka Sefl
    GLORIA Thalasso & Hotel
    Assistant Manager

    Rapportera svaret som olämpligt
    Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
    Omdömet skrevs december 4 2017 från mobil enhet

    Varmt välkomnande med bubbel vid incheckningen. Trevlig och hjälpsam personal! Vi fick problem med altandörren och det fixades inom en timme! Rekommenderar att boka via hotellets hemsida då det blir billigare och man får gratis poolhandukar, en flaska bubbel på rummet och gratis inträde till spa mm. Vi fick ett jättefint rum havsutsikt med två balkonger och egna solstolar. Maten är god och det finns mycket att välja! Drinkarna är superbra! Vi hade all inklusive och var mycket nöjda! Återkommer gärna!

    Bodde här: December 2017, reste som ett par
    2  Tack Inkan1
    Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
    GLORIA_TH, Director General på Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel, svarade på det här omdömetSvarade december 5 2017
    Google-översättning

    Dear Inkan,

    Thank you for choosing GLORIA Palace San Agustin Thalasso & Hotel****, and the time that you have spent sharing your experience on Tripadvisor.

    We are thrilled to see that you enjoyed your time at the hotel.

    May I take this opportunity to thank you personally for the very high scores you have awarded us across all departments within the Hotel.

    It would be a pleasure to welcome you again in your next holidays in Gran Canaria.

    Best regards,

    Alberto Freniche
    Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel ****
    Director/Manager

    Rapportera svaret som olämpligt
    Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
    Omdömet skrevs november 30 2017

    Vi hade vid vår bokning för 5 månader sedan framfört önskemål om rum på våning 7, dvs. högt upp, vid incheckningen fick vi rum på våning 3 o det gick inte att byta -dåligt.
    Hotellet som är ett av de bästa i San Agustin med 480 rum, ligger underbart uppe i backen med en vidunderlig utsikt över havet. Här finns "allt" du kan tänkas behöva, men du definitivt inte ensam, det är folk överallt, bokstavligen. Rummet var rent o fräscht med daglig bäddning o städning, sängen lite nerlegad och ett tjockt täcke gjorde att man sov lite dåligt. Bra med gratis vatten på rummet, en tom minibar fick man själv fylla. Trist att glasdörr mot balkongen var svåröppnad p.g.a utslitna hjul, dessutom gick den inte att låsa. Safe-boxen kostade både startavgift o daglig hyra - sniket. Badhandduk fick man lösa ut i receptionen mot 10 Euro i deposition. En pool på taket, lite fräckt kan man tycka, men den ligger granne med tak-baren och "fina" restaurangen så det var mest uppvisning av "six-pack" o silikon här. Vi andra blekfeta höll till i stora poolen med gott om solstolar runt samt en mindre familjepool / barnpool strax intill. Poolbar med vanlig förfriskning. Sen kommer vi till det trista, frukosten, köer överallt, folk trängs, köar till stekta äggen i 10 minuter, köar till bacon i 10 minuter osv. Det bästa är att ha is i magen o käka frukost efter 10-tiden då det är betydligt lugnare då. Personalen var hjälpsam o vänlig men log med munnen o inte med ögonen, stressade diskplockare kutade omkring o nästan tog grejorna ur händerna. Om du skulle köpa något till minibaren är du tvungen att gå ner i San Agustin till ett köpcentra, gå ner är ok men inte att gå hem igen, det är verkligen brant uppåt. Slukläm: mängden folk och personalens stereotypiska sätt gör att vår vistelse här blir bara en gång.

    • Bodde här: November 2017, reste som ett par
      • Sovkvalitet
      • Rum
      • Service
    Tack Sigge S
    Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
    GLORIA_TH, Director General på Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel, svarade på det här omdömetSvarade december 1 2017
    Google-översättning

    Dear Sigge,

    Thank you for choosing GLORIA Palace San Agustin Thalasso & Hotel****, and the time that you have spent sharing your experience on Tripadvisor.

    We are glad to read that you enjoyed your stay with us. Furthermore, we pretty much appreciate that you liked the facilities from the hotel as well as the clean of our hotel.

    It would be a pleasure to welcome you again in your next holidays in Gran Canaria.

    Warm regards,

    Alberto Freniche
    Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel ****
    Director/Manager

    Rapportera svaret som olämpligt
    Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
    Omdömet skrevs november 10 2017

    En mycket trevlig o skön semester finns inget att klaga på här.
    God mat o dryck utmärkt service.
    Trevlig o hjälpsam personal.
    mycket fint område rent o snyggt.
    Rekommenderas.
    återvänder mer än gärna..

    Tips för att välja rum: Fin utsikt
    • Bodde här: December 2016, reste som ett par
      • Standard
      • Läge
      • Service
    Tack irenea076
    Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
    GLORIA_TH, Subdirectora på Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel, svarade på det här omdömetSvarade november 11 2017
    Google-översättning

    Dear Irene,

    Thank you for your recent stay at GLORIA Palace San Agustin Thalasso & Hotel**** and the time that you have spent sharing your experience with other guests on Tripadvisor.

    I am glad that we have met your expectations ("Ett lyx Hotell:Rekommenderas.
    återvänder mer än gärna..").

    Once again thank you for trusting us. Looking forward to welcoming you soon.

    Sunny regards,
    Lidia Noda
    Subdirectora
    GLORIA Palace San Agustin Thalasso & Hotel****

    Rapportera svaret som olämpligt
    Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
    Omdömet skrevs oktober 29 2017

    Varning! Halv all inclusive på detta hotell. Och ett jädra liv i matsalen på middagen. Och i allt surr i matsalen spelar dom musik samtidigt som ljudet från underhållningen utanför hörs. Har fått påminna dom om drinkarna man beställt och som dom glömt. Kaffe serveras i matsalen bara under frukosten. Efter lunchen eller middagen får man gå över till poolbaren för att få kaffe trots att kaffemaskiner finns i bufférestaurangen. Det räcker inte med armbandet för all inclusive utan du måste alltid bära med dig ett plastkort som dom ska dra för att registrera. Får ändå säga att maten är bra trots att det bara är en del av menyn du får beställa. Rekommenderar inte all inclusive och tänk på att det är backigt upp till hotellet om ni vill äta ute istället. Vi väljer ett annat hotell nästa gång.

    • Bodde här: Oktober 2017, reste som ett par
      • Sovkvalitet
      • Renlighet
      • Service
    Tack Jerrylokf
    Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
    GLORIA_TH, Director General på Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel, svarade på det här omdömetSvarade oktober 30 2017
    Google-översättning

    Dear Jerry,

    Thank you for choosing GLORIA Palace Amadores Thalasso & Hotel****, and the time that you have spent sharing your experience on Tripadvisor.

    I appreciate your feedback, which is very important for us in order to improve our service and maintain the standards.

    Warm regards,

    Alberto Freniche
    Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel ****
    Director/Manager

    Rapportera svaret som olämpligt
    Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
    Visa fler omdömen